Bente Wepster

Bente Wepster

Bente Wepster heeft expertise binnen de Zorgsector (o.a. Verpleegkunde en Geneeskunde). Zo heeft zij eerst een studie Bewegingswetenschappen gevolgd aan de VU in Amsterdam. Deze opleiding heeft zij na een jaar afgebroken, omdat ze alsnog werd ingeloot voor de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens is Bente na haar studie Geneeskunde HBO Verpleegkunde gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Hier is ze cum laude afgestudeerd met een Honours degree. Verder heeft Bente in haar werk veel kennis en ervaring opgedaan met Kindergeneeskunde en Maag Lever en Darm ziekte. Bente is een echte zorgprofessional die jou daarom goed kan helpen als je een studie volgt in de Zorgsector.

Waar kan Bente Wepster mee helpen?

Bente Wepster is een gedisciplineerde onderzoekster die HBO, master en universitaire studenten die een studie volgen in de Gezondheidszorg kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, scriptie of thesis. Zo begeleidt zij o.a. studenten die Verpleegkunde, Geneeskunde, Psychologie, Fysiotherapie en Ergotherapie studeren. Maar ze kan je ook helpen als je een scriptie schrijft voor bijvoorbeeld Human Resource Management (HRM) of Communicatie. Hierbij vindt zij het vooral leuk om studenten in hun eigen kracht te zetten. Daarom zal ze met jou op zoek gaan naar je belemmeringen en je coachen om deze te doorbreken. Verder helpt ze jou bij de structuur van je scriptie, ze motiveert je wanneer je een dipje ervaart en geeft je ook een duwtje in de rug als je het even niet meer weet. Daarnaast is Bente ook helemaal thuis in hoe je jouw onderzoek moet vormgeven (kwalitatief en kwantitatief) en kan ze jou ook helpen bij je SPSS analyses.

Scriptiehulp: online en op locatie

Bente geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Bente regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises