Amanda Jansen

Amanda Balke, scriptiebegeleider Geschiedenis, Algemene Cultuurwetenschappen, Kunst(geschiedenis), Filosofie, Taal, Hebreeuws en Theologie.

Amanda Jansen is een ervaren en enthousiaste scriptiebegeleider voor zowel HBO als Universitaire studenten. Ze kan je helpen met het schrijven van een onderzoeksvoorstel, het bewaken van je deadlines, inhoudelijke ondersteuning en bij het grammaticaal controleren van je eindproduct. Als freelancer werkt ze met veel verschillende studenten; faalangst, uitstelgedrag, dyslexie of gewoon een extra grammaticale check. Ze kan zowel Nederlandstalige als Engelstalige studenten helpen.

Naast haar baan als scriptiegeleider werkt Amanda als boekrecensent Tweede Wereldoorlog boeken, is ze vrijwilliger bij het WWF en heeft ze in het Joods Historisch Museum gewerkt. Zelf heeft Amanda Algemene Cultuurwetenschappen gestudeerd aan de Open Universiteit (Propedeuse), Geschiedenis (BA en MA) aan de Vrije Universiteit Amsterdam en op dit moment studeert in haar vrije tijd Hebreeuws.

Waar kan Amanda Jansen mee helpen?

Inhoudelijk kan Amanda je met je scriptie helpen als je in de richting studeert van Geschiedenis, Algemene Cultuurwetenschappen, Kunst(geschiedenis), Theologie, Filosofie of als je een taal studeert. Redactioneel (dus grammatica en spelling) kan ze iedereen helpen. Taalkundig is ze sterk in zowel Nederlands en Engels.

Scriptiehulp: online en op locatie

Amanda geeft zowel online begeleiding als begeleiding op locatie. Op locatie kun je terecht in waar Amanda regelmatig op locatie aanwezig is.

Expertises