24 juni 2020

In de picture: scriptiebegeleider Ronald Jans

Jouw Scriptiecoach helpt studenten om af te studeren. Je kunt bij ons terecht met vragen over je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of als je moet herkansen. Scriptiebegeleiding is mogelijk online of op locatie. En het adviesgesprek is altijd gratis. Inmiddels heeft Jouw Scriptiecoach al ruim 2500 studenten geholpen. Maar dat is uiteraard alleen mogelijk met een dedicated team scriptiebegeleiders!  We stellen ze graag aan je voor. Ontmoet onze scriptiebegeleider Ronald Jans. Ronald is gecertificeerd en geaccrediteerd als Register Marketeer.

Wat doe je precies bij Jouw Scriptiecoach en hoe ben je hier terechtgekomen?

Ronald: “Ik help studenten bij het schrijven van hun eindopdracht of afstudeeropdracht. Mijn expertiseveld is (strategische) marketing en alles wat daarbij komt kijken. Zo help ik studenten bij het uitvoeren van de interne en externe analyse om te komen tot een heldere SWOT. Maar ik help ook bij de keuze voor de juiste strategie, de segmentatie en doelgroepbepaling, de positionering en de marketingmix. En uiteindelijk ook de concrete uitwerking naar een stevig operationeel plan. Naast het begeleiden van studenten die een marketingplan of ondernemersplan gaan schrijven, heb ik ook ervaring met het schrijven van een (strategisch) marketingplan op NIMA B of NIMA C niveau”.

Wat vind je leuk aan het begeleiden van studenten?

Ronald: “Ik begeleid al ruim 25 jaar studenten en het geeft mij een kick als een student door het juiste duwtje in de rug, slaagt”.

Hoeveel studenten heb je inmiddels al geholpen?

Ronald: “Ik heb intussen al meer dan 200 studenten geholpen met hun afstuderen door ze ondersteuning te bieden bij het schrijven van hun scriptie”.

Heb je nog een goede tip voor studenten die gaan afstuderen?

Ronald: “Ja: verdrink niet in een veelheid van feitjes maar ontdek de grote lijn en werk dat uit. The big picture in plaats van micro-management. En vooral ook: geef duidelijke, richtinggevende aanbevelingen. Durf je te uiten”. 

Wil je weten hoe Ronald jou kan helpen?

Voor het volledige profiel van Ronald Jans kun je terecht op de profielpagina van Ronald bij onze scriptiebegeleiders. Wil je zelf hulp van Ronald? Plan dan direct een gratis adviesgesprek in om te horen hoe Ronald je kan helpen!

Over Jouw Scriptiecoach

Bij Jouw Scriptiecoach vind je scriptiebegeleiding voor alle denkbare opleidingen. In Nederland en Vlaanderen staan onze scriptiebegeleiders voor je klaar voor hulp op locatie of online. Voor leerproblemen of een functiebeperking (zoals bijvoorbeeld autisme) hebben we gespecialiseerde scriptiebegeleiders in huis. Loop je ergens tegenaan bij het schrijven van je scriptie, neem dan onderaan deze pagina contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Meer weten? Ga direct naar: