Scriptiebegeleiding bij dyslexie

Dyslexie kan een probleem zijn als je wilt afstuderen. Sowieso adviseren we je om scriptie na te laten lezen op taal en spelfouten. Maar helaas is dit alleen vaak niet voldoende om af te studeren.

Hoe werken wij?

We snappen bij Jouw scriptiecoach dat het schrijven van een onderzoeksvoorstel of scriptie, als je dyslexie hebt, een lastig proces is. Vaak helpt het als je iemand hebt die je helpt met de structuur aan de hand van de exameneisen van je opleiding. Iemand die je helpt om je inhoudsopgave op te zetten en aangeeft wat je in welke paragraaf kunt behandelen. Uiteraard krijg je hierbij ook inhoudelijke adviezen en aanwijzingen.

Door je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of paper op te hakken in kleinere delen kun jij gericht per hoofdstuk werken. Daarom werken we met een planning waarbij we van te voren kijken wat je deadline is om in te leveren en welke stappen je moet zetten om hier te komen. In de planning nemen we verschillende contactmomenten op met je scriptiebegeleider die je vanuit Jouw scriptiecoach krijgt toegewezen.

Ook kijken we wat de contactmomenten zijn met je begeleider vanuit je opleiding. Onze ervaring is dat het goed is ook jouw begeleider vanuit jouw opleiding te betrekken bij jouw afstudeerproces. Vaak heeft een opleiding niet de tijd om de intensieve begeleiding te geven die jij nodig hebt. Ze kijken echter graag mee naar jouw vorderingen, want ook zij willen uiteindelijk dat je slaagt. Je kunt ons dus zien als een extra steuntje in de rug om toch succesvol af te studeren.

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan

Jouw scriptiecoach kan je helpen bij je scriptie, onderzoeksvoorstel of als je scriptie is afgekeurd. Met praktische adviezen helpen wij je altijd weer vooruit. Onze scriptiebegeleiders hebben een brede achtergrond, daardoor kunnen wij studenten helpen van veel verschillende opleidingen. En ook voor kwalitatief onderzoek, kwantitatief onderzoek, het verwerken van onderzoeksresultaten, data analyse (SPSS of STATA) en statistiek kun je bij Jouw scriptiecoach aankloppen voor hulp.