Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing, zowel op HBO als WO niveau. Zelf heeft Raqib een Montessori-opleiding gevolgd en is als leraar afgestudeerd. Daarna heeft Raqib verschillende masteropleidingen gevolgd waaronder een Master Pedagogiek en een Master Special Needs,. Vervolgens heeft Raqib ook zijn Master behaald in Psychologie en Onderwijskunde. Ook beschikt Raqib over een Master NLP en heeft hij veel ervaring met leerlingen en studenten vanuit het speciaal onderwijs. Vanuit zijn eigen bijlesbureau geeft Raqib leerlingen bijles en daarnaast coacht Raqib leerlingen en studenten door middel van Remedial Teaching bij leerproblemen. Denk hierbij aan hoofbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie, faalangst, enzovoorts.

Waar kan Raqib Joeman jou bij helpen?

Raqib heeft veel ervaring binnen het onderwijs, Pedagogiek, Psychologie en Onderwijskunde. Daardoor kan hij jou helpen als je zelf een opleiding volgt tot leraar (o.a. Pabo, leraar Nederlands) of als je Pedagogiek, Psychologie of Onderwijskunde studeert. Raqib heeft ook ervaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek en statistiekprogramma´s als SPSS.

Raqib vindt het leuk om met jou te onderzoeken wat jij nodig hebt om je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing met goed gevolg af te ronden. Door zijn ervaring als studiecoach, remedial teacher en door het geven van bijlessen aan leerlingen en studenten, weet Raqib precies wat er nodig is om ook jou over de eindstreep te kunnen helpen. Raqib kan je helpen bij alle fasen van je scriptie, of je nu nog moet beginnen of al begonnen bent en misschien zelfs vastgelopen bent. Hij helpt je met de structuur, spelling, taalfouten en kan ook inhoudelijk met je meedenken over bijvoorbeeld je probleemstelling, onderzoeksvraag, deelvragen, onderzoek en uiteraard je literatuuronderzoek. Daarnaast is Raqib ook de aangewezen scriptiecoach als je een functiebeperking of leerprobleem ervaart. Hij zorgt ervoor dat je in alle gevallen weer gemotiveerd aan de slag gaat met jouw scriptie.

Scriptiehulp: online en op locatie

Raqib Joeman helpt studenten zowel online (opmerkingen in het document, telefonisch, via Skype) als op locatie. Op locatie kun je terecht in Den Haag. Je maakt zelf met Raqib afspraken over de vorm en de contactfrequentie.

Expertises

Onderwijs, Pabo, Leraar Nederlands, Faalangst, Dyslexie, Dyscalculie, NLP, Hoogbegaafdheid, Onderwijskunde, Pedagogiek, Psychologie, Maatschappelijk werk en dienstverlening, kwalitatief onderzoek, kwantitatief onderzoek, SPSS.