Psychologie

Scriptiebegeleiding Psychologie

Psychologie is een populaire studie en veel onderwijsinstellingen bieden deze studie dan ook aan. Psychologie is een studie met veel verschillende studierichtingen en de wetenschap gaat snel vooruit. Dat betekent ook dat als je gaat afstuderen het belangrijk is wel een actueel onderwerp te kiezen voor je scriptie. Wij begeleiden zowel hbo-psychologiestudenten (toegepaste psychologie) als universitaire psychologiestudenten bij het schrijven van hun scriptie.

Hoe wij je helpen?

Wij geven scriptiehulp van A tot Z. Wij begeleiden je zowel inhoudelijk als ook op het academisch schrijven, maar ook bij het gemotiveerd blijven en het op tijd afronden van je scriptie. Binnen de psychologie wordt er vooral onderzoek gedaan naar individueel gedrag, veelal is dit gericht op het brein, gedrag en bewustzijn. Het empirisch onderzoek is meestal kwantitatief van aard, waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van SPSS. Daarnaast dien je jouw onderzoek te rapporteren volgens de richtlijnen van APA.

Onze scriptiebegeleiders zijn zeer ervaren en hebben al vele psychologiestudenten geholpen. Zij zijn zelf veelal gepromoveerd en hebben al vele scripties begeleid en ze zijn ook goed op de hoogte van de eisen die je opleiding stelt aan je scriptie. We vinden daarom bijna altijd per direct een geschikte scriptiebegeleider voor jou.

Zo helpen scriptiebegeleiders Bente Wepster, Raqib Joeman en Rohaa Langenhof je als je (Toegepaste) Psychologie studeert. Zij hebben allebei ervaring met meerdere expertises zoals klinische psychologie, arbeids- en organisatiepsychologie, forensische psychologie, medische psychologie, neuropsychologie, sociale psychologie en ontwikkelingspsychologie. Daarnaast hebben wij ook ervaren onderzoekers in huis die je kunnen helpen bij het transcriberen en coderen van je kwalitatieve resultaten. Of juist het verwerken van je kwantitatieve data in een statistiekprogramma als SPSS.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend. Een overzicht van al onze locaties waar we op locatie begeleiden vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Rohaa Langenhof

Rohaa Langenhof

Rohaa Langenhof is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij het schrijven van het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Zelf heeft Rohaa een…

Volledig profiel van: Rohaa Langenhof

Raqib Joeman

Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing, zowel op HBO als WO niveau….

Volledig profiel van: Raqib Joeman