Lerarenopleiding Basisonderwijs PABO

Scriptiebegeleiding Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)

Gelet op het arbeidstekort in het onderwijs ben je met een opleiding Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO) zeker gegarandeerd van een baan als leraar op een basisschool. Maar je zou ook aan de slag kunnen als educatief medewerker op een huiswerkinstituut, onderwijskundige in het volwassenenonderwijs of educatief medewerker in een museum. Daarnaast kan het ook zijn dat je je juist wilt specialiseren in onderwijs aan kinderen met bijvoorbeeld autisme of ADHD.

Waarmee kunnen we je helpen?

Aan het einde van je opleiding is het de bedoeling dat je een scriptie gaat schrijven waarbij je bijvoorbeeld een leermethode onderzoekt vanuit de literatuur, evalueert en (verder) ontwikkelt. Ook als je een Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO) volgt is het belangrijk om je aanleiding en probleemstelling concreet op papier te zetten. Op deze manier krijg je een afgebakend onderzoeksdoel en dat zorgt ervoor dat je niet verzand in je theorie en literatuur die je wilt gaan toepassen.

Onze scriptiebegeleiders kunnen je hierbij helpen. Zij zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring. Zo helpen scriptiebegeleiders Rohaa Langenhof, Lisa van Mierlo en Raqib Joeman je als je hulp wilt bij je onderzoeksvoorstel of scriptie voor Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO). Daarnaast hebben wij ook ervaren onderzoekers in huis die je kunnen helpen bij het transcriberen en coderen van je kwalitatieve resultaten. Of juist het verwerken van je kwantitatieve data in een statistiekprogramma als SPSS.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend. Een overzicht van al onze locaties waar we op locatie begeleiden vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Rohaa Langenhof

Rohaa Langenhof

Rohaa Langenhof is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij het schrijven van het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Zelf heeft Rohaa een…

Volledig profiel van: Rohaa Langenhof

Raqib Joeman

Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing, zowel op HBO als WO niveau….

Volledig profiel van: Raqib Joeman