Bouwkunde

Scriptiebegeleiding Bouwkunde

Bij de hbo-opleiding Bouwkunde leer je hoe je woningen, kantoren, winkelcentra en scholen moet bouwen, beheren en inrichten. Als je de hbo-opleiding hebt afgerond ben je in staat om een gebouw te ontwerpen, constructies te berekenen, een uitvoeringsplan te schrijven en de bouw daadwerkelijk te realiseren. Als je architect wilt worden volg je hoogstwaarschijnlijk een masteropleiding aan de TU Delft of de TU Twente. Aan het einde van je studie ga je een scriptie schrijven.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wij horen vaak dat het schrijven van een scriptie voor Bouwkunde een lastig proces is. Meestal is het vinden van een geschikt onderwerp ook geen probleem, er zijn voldoende opdrachtgevers die staan te springen om extra handjes. Vaak schrijf je een ontwerpscriptie en heb je te maken met moeilijke variabelen die je vooraf moet bepalen en moet toetsen. Je opdrachtgever wil een praktische scriptie met een oplossing voor zijn/haar probleem en heeft zelf meestal beperkte mogelijkheden om je inhoudelijk te kunnen helpen. Je opleiding daarentegen wil dat je een scriptie oplevert die voldoet aan de eisen van je opleiding.

Geen nood, wij kunnen je vanuit Jouw scriptiecoach goed hierbij helpen. Of het nu gaat om het ontwerpen of de juiste onderbouwing van je resultaten om juist het berekenen van bepaalde variabelen, wij staan voor je klaar. Onze scriptiebegeleiders zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring. Zo helpt scriptiebegeleider Rieks Broersma je als je Bouwkunde studeert.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend. Een overzicht van al onze locaties waar we op locatie begeleiden vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.