Scriptiebegeleiding in Enschede

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Enschede

In Enschede bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken.

Behalve Enschede begeleiden we ook in Hengelo, Almelo, Deventer en Zwolle. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Voor welke opleidingen?

Wij hebben veel ervaring met studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim, Saxion en Universiteit Twente en wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen als je gaat beginnen, vastgelopen bent, moet herkansen of gewoon een maatje nodig hebt die jou een steuntje in de rug geeft en ook inhoudelijk met je kan sparren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als je op zoek bent naar scriptiebegeleiding dan plannen wij graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.