Scriptiebegeleiding in Deventer

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Deventer

In Deventer bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Waar je in Deventer precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider.

Onze ervaring

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Daarnaast hebben veel ervaring met studenten van o.a. Hogeschool Windesheim en Saxion Hogeschool.

Omdat onze scriptiebegeleiders over relevante werkervaring beschikken, en daarnaast op de hoogte zijn van de eisen vanuit jouw opleiding, kunnen ze je altijd weer voorruit helpen als je gaat afstuderen. Zo helpen wij je weer op weg als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. En ook als je door de bomen het bos niet meer ziet en echt hulp wil met de structuur en het proces helpen we jou om alsnog op tijd af te studeren. Ook kunnen we je helpen bij je onderzoeksmethodologie en analyse van je resultaten in SPSS. Behalve scriptiebegeleiding kunnen we ook jouw scriptie inhoudelijk nakijken of juist kritisch checken op taal en spelling. En ook bieden wij hulp bij je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.