Scriptiebegeleiding in Deventer

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Deventer

In Deventer bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Waar je in Deventer precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider.

Scriptiebegeleiding in Deventer

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Daarnaast hebben veel ervaring met studenten van o.a. Hogeschool Windesheim en Saxion Hogeschool.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Onze scriptiebegeleiders helpen je als je gaat beginnen, al begonnen bent en feedback hebt gekregen waarbij het voor jou niet helder is hoe je dit kunt verwerken, maar ook als je hulp wilt bij het aanbrengen van de rode draad en structuur in jouw scriptie. Uiteraard helpen wij je ook als je moet herkansen. Onze scriptiebegeleiding is altijd praktisch ingestoken en je krijgt van ons altijd concrete aanwijzingen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, een check op spelling en taal of bij de voorbereiding van je verdediging.

Onze scriptiebegeleiders in Deventer

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Josefine Prinsen en Marike ten Thij staan voor je klaar in Deventer om jou op locatie naar de eindstreep te begeleiden!

 

Monique van Osch

Monique van Osch is een ervaren scriptiebegeleider die HBO- en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak,…

Bekijk volledige profiel

Josefine Prinsen

Josefine Prinsen is de taaldeskundige van Jouw scriptiecoach en houdt zich vooral bezig met het corrigeren van taal en spelling…

Bekijk volledige profiel