02 juli 2022

Mijlpaal: wij bestaan 5 jaar!

Jouw Scriptiecoach is jarig en wie jarig is trakteert. Daarom ontvangt iedere student die uren aankoopt in de maand juli 5% korting op het aankoopbedrag.

Hoe werkt het?

 • Je vraag een gratis adviesgesprek aan bij Jouw Scriptiecoach
 • We nemen contact met je op om te bespreken waar je tegenaan loopt en sturen je vervolgens een mail met daarin het aantal uren wat we je adviseren aan te kopen.
 • Je ontvangt ook een kortingscode die je kunt gebruiken in de webshop.
 • Je voert deze kortingscode in en de korting wordt vervolgens automatisch doorberekend.
 • Nadat je de bestelling hebt afgerond matchen we je met de scriptiebegeleider die je gaat helpen en ga je aan de slag.

Actievoorwaarden

Door gebruik te maken van deze actie ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

 • In de periode 1 juli t/m 31 juli 2022 ontvang je bij iedere bestelling 5% korting over het totaalbedrag.
 • In dit geval geldt de korting alleen op de categorie scriptiebegeleiding, zowel voor online scriptiebegeleiding als begeleiding op locatie. Je kunt geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor deze actie geldt.
 • Deze korting is geldig voor iedereen en bij iedere bestelling in de actieperiode (zowel nieuwe als bestaande studenten en bij alle aankopen, ook herhaalbestellingen).
 • Deze korting en de code die je ontvangt geldt alleen in de actieperiode 1 juli t/m 31 juli 2022 geldig. Na deze periode kan de korting niet meer worden gebruikt of ingewisseld.
 • Je kunt de 5% korting die je ontvangt gedurende deze actie niet omruilen of inwisselen voor een geldbedrag.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Vraag direct je gratis adviesgesprek aan en maak gebruik van de korting.

Over Jouw Scriptiecoach

Bij Jouw Scriptiecoach vind je scriptiebegeleiding voor alle denkbare opleidingen. In Nederland en Vlaanderen staan onze scriptiebegeleiders voor je klaar voor hulp op locatie of online. Voor leerproblemen of een functiebeperking (zoals bijvoorbeeld autisme) hebben we gespecialiseerde scriptiebegeleiders in huis. Loop je ergens tegenaan bij het schrijven van je scriptie, neem dan onderaan deze pagina contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Meer weten? Ga direct naar:

Dit bericht werd geschreven door:

Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Daarnaast is Linda de oprichtster en eigenaresse van Jouw Scriptiecoach. Naast Jouw Scriptiecoach heeft Linda haar eigen marketingadviesbureau. Voor verschillende opdrachtgevers voert Linda marketingopdrachten uit zoals…

Lees verder...