Scriptiebegeleiding voor werkenden en professionals (Deeltijd)

Als deeltijd student of professional ben je bij Jouw scriptiecoach aan het juiste adres. We bieden scriptiebegeleiding op maat en kijken hierbij naar hoe je jouw scriptie kunt combineren met jouw privéleven en werkomstandigheden. Uiteraard bieden we jou daarnaast ook de inhoudelijke ondersteuning die je nodig hebt om je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie op herkansing op tijd in te kunnen leveren.

Jouw scriptiecoach helpt jou als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen als je bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer ziet.

Jouw Scriptiecoach biedt begeleiding van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging. Daarnaast kun je bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, perfectionisme of uitstelgedrag. En ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld een beperkt gehoor, kunnen wij je helpen om af te studeren.

Loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken!

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Jouw scriptiecoach begeleidt studenten online of op locatie. Wanneer je kiest voor online begeleiding betekent dit dat wij je helpen met behulp van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype op weg helpen. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen maar je kunt ook online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, in de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.

Voor welke opleidingen?

Wij begeleiden HBOmasteruniversitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Jouw Scriptiecoach werkt met meerdere scriptiebegeleiders die zijn gespecialiseerd in opleidingen binnen het commerciële, sociale, rechten, onderwijs en zorg domein. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Daardoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Wij kunnen je helpen als je een commerciële studie volgt zoals BedrijfskundeCommerciële Economie, Marketing management, Sales, CommunicatieHuman Resource Management (HRM)Media en Bedrijfseconomie. Maar wij begeleiden ook studenten in het sociale domein zoals VerpleegkundePsychologiePedagogiek, Creatieve therapie, Social WorkFysiotherapieSociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Zorg en Welzijn.

Ook hebben wij scriptiebegeleiders die gespecialiseerd in onderwijs en jou kunnen helpen als je een lerarenopleiding volgt (PABO of een specialisatie als Nederlands of Engels) of Onderwijskunde, Opleidingskunde, Onderwijsontwikkeling en Onderwijsmanagement. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden bij jouw ontwerpscriptie voor o.a. de opleidingen Communication & Multimedia design, Communicatiesystemen of Product design. Ook kunnen wij je helpen bij jouw studie Rechten,  Facility Management of Logistiek Management. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij je opleiding NIMA CommunicatieMarketing NIMA B en Marketing NIMA C.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Direct hulp bij je scriptie?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is koppelen we je meteen met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je snel verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.