Contact met Jouw scriptiecoach

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ga je een scriptie schrijven en heb je hulp nodig bij het maken van een plan van aanpak of een onderzoeksopzet? Of ben je een scriptie aan het schrijven en loop je vast? De scriptiecoaches van Jouw Scriptiecoach kunnen je dankzij hun jarenlange werkervaring ondersteunen in het hele scriptieproces. Je kunt bij Jouw Scriptiecoach dan ook terecht wanneer je gaat starten met het schrijven van je scriptie en je onderzoeksvoorstel of een plan van aanpak gaat schrijven. Maar ook als je al begonnen bent met je scriptie en je de rode draad kwijt bent geraakt of bent vastgelopen helpen wij je weer op weg. Onze scriptiebegeleiding is altijd maatwerk en sluit daarom altijd goed aan bij de fase waarin je jezelf in het scriptietraject bevindt. Hierbij kun je ons zien als jouw sparringpartner, die jou helpt om je deadline te behalen.

Direct een gratis adviesgesprek of vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden als scriptiebegeleider? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wil je scriptiebegeleiding aanvragen? Vraag dan direct online een gratis adviesgesprek aan.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding die aansluit op de fase waarin jij je bevindt in je scriptieproces. Met persoonlijke scriptiebegeleiding helpen onze scriptiebegeleiders jou om een brug te slaan tussen de wensen van je opleiding en de opdrachtgever. De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach kunnen je helpen bij uiteenlopende vraagstukken die lopen van ‘hoe baken ik mijn onderzoek voldoende af?’ tot ‘welke literatuur en modellen kan ik het beste toepassen?’ Ook kunnen we je helpen met de vraag hoe je jouw kwalitatief of kwantitatief onderzoek vorm geeft, welke methode je het beste kunt kiezen of hoe je resultaten kunt verwerken in SPSS.

Onze expertises

Wij werken met meerdere scriptiebegeleiders die zijn gespecialiseerd in opleidingen binnen het commerciële, sociale, rechten, onderwijs en zorg domein. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Daardoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Wij kunnen je helpen als je een commerciële studie volgt zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Marketing management, Sales, Communicatie, Human Resource Management (HRM), Media en Bedrijfseconomie. Maar wij begeleiden ook studenten in het sociale domein zoals Verpleegkunde, Psychologie, Pedagogiek, Creatieve therapie, Social Work, Fysiotherapie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Zorg en Welzijn.

Ook hebben wij scriptiebegeleiders die gespecialiseerd in onderwijs en jou kunnen helpen als je een lerarenopleiding volgt (PABO of een specialisatie als Nederlands of Engels) of Onderwijskunde, Opleidingskunde, Onderwijsontwikkeling  en Onderwijsmanagement. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden bij jouw ontwerpscriptie voor o.a. de opleidingen Communication & Multimedia design, Communicatiesystemen of Product design. Ook kunnen wij je helpen bij jouw studie RechtenFacility Management of Logistiek Management. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C.

Wil je begeleiding online of op locatie?

Bij Jouw scriptiecoach heb je de keuze uit online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie. Bij online begeleiding heb je contact met je begeleider via telefoon, Skype, Whatsapp of Facetime. Je ontvangt je feedback verder per e-mail of in het document retour. Wil je liever begeleiding op locatie? Dat kan bij Jouw scriptiecoach op meerdere plaatsen door heel Nederland. Woon of studeer je niet in een van deze plaatsen, geen probleem! Neem ook dan contact met ons op, er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Hoe werken wij?

Wanneer je geïnteresseerd bent in scriptiebegeleiding vraag je een gratis telefonisch adviesgesprek aan. Nadat je een gratis telefonisch adviesgesprek hebt aangevraagd, nemen wij contact met je op. In een gratis adviesgesprek stellen we jouw hulpvraag vast en kijken we welke vorm van scriptiebegeleiding het beste past bij jouw situatie. Tevens bekijken we welke scriptiebegeleider vanuit zijn/haar expertise hier het beste bij aansluit. Vervolgens heb je de mogelijkheid om direct uren aan te kopen via iDEAL, wanneer je dit hebt gedaan koppelen we je direct aan jouw scriptiebegeleider. Samen gaan jullie aan de slag met jouw vraagstuk of vraagstukken.

Jouw scriptiecoach zorgt altijd dat de begeleiding zo goed mogelijk bij jouw persoonlijke situatie aansluit. Scriptiebegeleiding is daarom ook mogelijk in het weekend en gedurende avonduren.