Scriptiehulp in Groningen

Ben je student in Groningen of omgeving en zoek je deskundige scriptiebegeleiding of studiecoaching? Bij Jouw Scriptiecoach ben je aan het juiste adres. Onze zorgvuldig geselecteerde scriptiebegeleiders bieden jou de beste hulp.

Scriptiebegeleiders in Groningen

Onze scriptiebegeleiders in Groningen zijn professionals met uitgebreide vakinhoudelijke kennis en werkervaring. Zij zijn volledig op de hoogte van de eisen van jouw opleiding. Je kunt kiezen tussen online begeleiding en persoonlijke ondersteuning op locatie. In Groningen staat Francis de Vries voor je klaar om je zowel online als face-to-face te helpen.

Francisca De Vries

Gezondheid (Verpleegkunde, Geneeskunde, Fysiotherapie)
Sociale Wetenschappen, Social Work

Hulp voor iedere opleiding

Wij bieden ondersteuning aan hbo-, master- en universitaire studenten en promovendi van bijna elke opleiding. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met studenten van onder andere de volgende hogescholen:

 • Hanzehogeschool
 • NHL Stenden Hogeschool
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Stenden University Groningen
 • EuroCollege
 • Tio Business School

Begeleiding op maat

We hebben een groot team van specialisten, dus er is altijd iemand beschikbaar die jou kan ondersteunen bij jouw specifieke onderwerp. Begeleiding kan plaatsvinden op verschillende locaties in Groningen, zoals de Bibliotheek Groningen, de Hanzehogeschool of de Rijksuniversiteit Groningen.

Vastgelopen bij je scriptie?

Krijg je jouw scriptie maar niet af of heb je moeite met bepaalde onderdelen? Onze scriptiebegeleiding in Groningen is er voor jou. Stop met worstelen en schakel een begeleider van Jouw Scriptiecoach in voor persoonlijke en professionele ondersteuning bij alle aspecten van je studie.

Begeleiding bij uitstelgedrag en faalangst

Heb je last van uitstelgedrag, faalangst of een functiebeperking zoals ADHD, dyslexie of autisme/ASS? Rohaa, een van onze experts, biedt online begeleiding en helpt je snel weer op weg, zodat je zelfstandig verder kunt gaan.

Statistiek- en SPSS-hulp nodig?

Bij Jouw Scriptiecoach bieden we ook statistiekbegeleiding in Groningen aan. Het verwerken van data met programma's zoals SPSS, Stata, R of Python kan ingewikkeld zijn. Als je geen sterke wiskunde-achtergrond hebt of geen voorkennis van statistiek hebt, is onze hulp onmisbaar. Onze statistiekbegeleiders zijn experts en staan 7 dagen per week online voor je klaar.

Laat je bronnen controleren

Een van de lastigste onderdelen van een scriptie is het correct opstellen van bronvermeldingen. Bij Jouw Scriptiecoach kun je binnen 24 uur je bronnen laten controleren. Of je nu gebruikmaakt van de Leidraad voor juridische auteurs, APA of een andere stijl, wij hebben altijd een geschikte expert voor je. We controleren je bronnenlijst en in-tekst citaties op nauwkeurigheid en het volgen van academische richtlijnen, zodat je scriptie niet wordt afgekeurd vanwege onjuiste verwijzingen of plagiaat.

Scriptie af? Laat het nakijken!

Heb je je scriptie al afgerond? Laat je scriptie controleren door Jouw Scriptiecoach. Wij bieden een grondige controle op taal, structuur en inhoud, afgestemd op jouw persoonlijke eisen. Een snelle controle op taal- en spelfouten is mogelijk binnen 24 uur. Overweeg ook onze uitgebreide check op structuur en inhoud, waarbij een specialist uit jouw vakgebied je scriptie voorziet van diepgaande feedback. Zo kun je het hoogst mogelijke cijfer behalen.

Wat zeggen andere studenten?

Lees de reviews op Trustpilot om te zien hoe andere studenten onze scriptiebegeleiding in Groningen hebben ervaren.

Voordelen van Jouw Scriptiecoach

 • Professioneel
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar
 • Online beschikbaar
 • 9+ score bij Trustpilot

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Heb je problemen met je scriptie? In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek krijg je meteen duidelijkheid over waar het misgaat en hoe Jouw Scriptiecoach je kan helpen. Je krijgt een inschatting van de benodigde uren, zodat je weet waar je aan toe bent. Kies je voor onze scriptiebegeleiding, dan neemt jouw begeleider meestal dezelfde dag nog contact met je op, zodat je snel verder kunt.

Vraag hiernaast direct jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek aan.

Je ontvangt een e-mail om een afspraak in te plannen. Heb je de e-mail niet ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Loading...