Scriptiebegeleiding in Leeuwarden

Ben je student in Leeuwarden of omgeving en ben je op zoek naar deskundige scriptiehulp of studiecoaching? Bij Jouw Scriptiecoach ben je aan het juiste adres. Onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders bieden de beste ondersteuning.

Scriptiebegeleiders in Leeuwarden

Onze scriptiebegeleiders in Leeuwarden zijn professionals met diepgaande kennis en ervaring in hun vakgebied. Ze zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Je kunt kiezen voor online begeleiding of persoonlijke ondersteuning op locatie. In Leeuwarden staat Francis de Vries klaar om je zowel online als face-to-face te begeleiden. Woon je in Sneek of Workum en zoek je begeleiding ter plaatse? Dan kan Nienke je helpen.

Francisca De Vries

Gezondheid (Verpleegkunde, Geneeskunde, Fysiotherapie)
Sociale Wetenschappen, Social Work

Nienke van Dongen

Rechten, Bestuurskunde
Sociale Wetenschappen, Social Work
Taal

Scriptiehulp voor iedere student

Wij bieden ondersteuning aan hbo-, master- en universitaire studenten van bijna elke opleiding en hebben ruime ervaring met studenten van onder andere de volgende hogescholen:

  • Hogeschool Van Hall Larenstein
  • NHL Stenden Hogeschool

Begeleiding op maat

Ons team van specialisten staat klaar om jou te ondersteunen bij jouw specifieke onderwerp. De begeleiding kan plaatsvinden op verschillende locaties in Leeuwarden, zoals de Bibliotheek Leeuwarden, NHL Stenden Hogeschool of Hogeschool Van Hall Larenstein.

Problemen met je scriptie?

Heb je moeite met het afronden van je scriptie of loop je vast bij bepaalde onderdelen? Onze scriptiebegeleiding in Leeuwarden staat voor je klaar. Stop met worstelen en schakel een begeleider van Jouw Scriptiecoach in voor persoonlijke en professionele ondersteuning bij alle aspecten van je studie.

Ondersteuning bij uitstelgedrag en faalangst

Heb je last van uitstelgedrag, faalangst of een functiebeperking zoals ADHD, dyslexie of autisme/ASS? Rohaa, een van onze experts, biedt online begeleiding en helpt je snel weer op weg, zodat je zelfstandig verder kunt werken. Nienke, gespecialiseerd in rechten en scriptiecoaching bij uitstelgedrag en leerproblemen, kan jouw onderzoeksvoorstel en scriptie nakijken en redigeren met waardevolle opmerkingen.

Statistiek- en SPSS-hulp nodig?

Bij Jouw Scriptiecoach bieden we ook statistiekbegeleiding aan in Leeuwarden. Het verwerken van gegevens met programma's zoals SPSS, Stata, R of Python kan ingewikkeld zijn. Als je geen sterke achtergrond hebt in wiskunde of geen voorkennis hebt van statistiek, is onze hulp van grote waarde. Onze statistiekbegeleiders zijn experts en staan zeven dagen per week online voor je klaar.

Laat je bronnen controleren

Eén van de moeilijkste aspecten van een scriptie is het correct opstellen van bronvermeldingen. Bij Jouw Scriptiecoach kunnen je bronnen binnen 24 uur worden gecontroleerd. Of je nu de Leidraad voor juridische auteurs, APA, of een andere stijl hanteert, wij hebben altijd een geschikte expert beschikbaar. We controleren je bronnenlijst en in-text citaties op nauwkeurigheid en naleving van academische richtlijnen, zodat je scriptie niet wordt afgekeurd vanwege onjuiste verwijzingen of plagiaat.

Scriptie af? Laat het nakijken!

Heb je je scriptie al afgerond? Laat jouw scriptie controleren door Jouw Scriptiecoach. Wij bieden een grondige controle op taal, structuur en inhoud, die is afgestemd op jouw persoonlijke eisen. Een snelle controle op taal- en spelfouten is mogelijk binnen 24 uur. Overweeg ook onze uitgebreide check op structuur en inhoud, waarbij een specialist uit jouw vakgebied jouw scriptie voorziet van diepgaande feedback. Zo kun je het hoogst mogelijke cijfer behalen.

Wat zeggen andere studenten?

Lees de reviews op Trustpilot om te zien hoe andere studenten onze scriptiebegeleiding in Leeuwarden hebben ervaren.

Voordelen van Jouw Scriptiecoach

  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • Online beschikbaar
  • 9+ score bij Trustpilot

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Heb je problemen met je scriptie? In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek krijg je meteen duidelijkheid over waar het misgaat en hoe Jouw Scriptiecoach je kan helpen. Je krijgt een inschatting van de benodigde uren, zodat je weet waar je aan toe bent. Kies je voor onze scriptiebegeleiding, dan neemt jouw begeleider meestal dezelfde dag nog contact met je op, zodat je snel verder kunt.

Vraag hiernaast direct jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek aan.

Je ontvangt een e-mail om een afspraak in te plannen. Heb je de e-mail niet ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Loading...