Scriptiebegeleiding voor NCOI-studenten

Ben je momenteel bezig met een training, hbo- of masteropleiding bij NCOI en zoek je ondersteuning bij je moduleopdracht, portfolio, eindopdracht of scriptie? Bij Jouw Scriptiecoach hebben we ruime ervaring in het begeleiden van studenten die bij NCOI hun hbo-bachelor of masteropleiding volgen. We hebben al talloze NCOI-studenten succesvol naar de eindstreep begeleid (zie ook onze reviews). Onze scriptiebegeleiders staan klaar om je te helpen, ongeacht welke opleidingsrichting je volgt, of het nu sociale wetenschappen, verpleegkunde, Human Resource Management, Commerciële Economie of Bedrijfskunde betreft. We bieden ondersteuning bij zowel losse moduleopdrachten als je portfolio en je eindopdracht.

04072024 Scriptiebegeleiding voor NCOI studenten

Waarom is het schrijven van een opdracht of scriptie bij NCOI zo uitdagend?

Bij NCOI werk je vaak zelfstandig aan je moduleopdracht, portfolio of eindopdracht. Het NCOI biedt hierbij doorgaans geen uitgebreide begeleiding. Je levert je opdracht in via de online leeromgeving en ontvangt vervolgens je beoordeling. Aanvullende uitleg is vaak beperkt beschikbaar en het verbeteren van een onvoldoende is niet altijd eenvoudig. Het schrijven van je scriptie vereist een kritische blik en praktische toepassing van theoretische kennis. De structuur die het NCOI hanteert verschilt van die bij andere onderwijsinstellingen, en je dient je te houden aan specifieke richtlijnen, waaronder een beperkt aantal pagina's. Onze scriptiebegeleiders zijn bekend met deze eisen en helpen je om binnen deze kaders een sterk en praktisch toepasbaar verhaal te schrijven.

Hoe kunnen wij je hierbij ondersteunen?

Soms is het prettig om met iemand te sparren over de inhoud van je opdracht of scriptie. Onze scriptiecoaches zijn goed bekend met de eisen van NCOI en beschikken over relevante werkervaring. Ze helpen je om binnen de gestelde richtlijnen een goed lopend en praktisch toepasbaar verhaal te schrijven, zelfs binnen het maximaal toegestane aantal pagina's. Als je opdracht of scriptie een onvoldoende heeft gekregen, kijken we samen naar mogelijke verbeteringen om alsnog een voldoende te behalen. Omdat veel NCOI-studenten hun studie combineren met een baan, zijn we ook beschikbaar in de avonduren en weekenden.

04072024 Scriptiebegeleiding voor NCOI studenten rechts

Kies je voor Jouw Scriptiecoach, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Directe begeleiding van een scriptiecoach die expert is in jouw afstudeerrichting en bekend is met de richtlijnen van NCOI.
  • Flexibele ondersteuning: kies uit een combinatie van online en offline scriptiehulp, inclusief avonden en weekenden.
  • Onze tarieven zijn vrijgesteld van btw en gelijk voor zowel deeltijd- als voltijdstudenten.
  • Als je werkgever betaalt, kun je jouw persoonsgebonden budget gebruiken of een factuur op naam ontvangen voor declaratie of belastingaftrek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over hoe Jouw Scriptiecoach je kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek met je in om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Loading...