Scriptie laten nakijken op taal en spelling en lay-out

Ben je klaar met het schrijven van je scriptie en wil je jouw scriptie laten nakijken op taal en spelling? Dat is mogelijk bij Jouw scriptiecoach! Bij ons kun jij je scriptie laten nakijken op taal, spelling en op structuur, rode draad en inhoud.

Hoe werkt het laten nakijken van je scriptie op taal en spelling?

Het laten nakijken van jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie op taal en spelling door Jouw scriptiecoach werkt als volgt:

  1. Je vraagt via het formulier onderaan deze pagina direct jouw gratis offerte aan, hierbij kun je ook meteen de documenten uploaden die we voor je na moeten kijken.
  2. Aan de hand van het aantal woorden maken wij snel een inschatting maken van de kosten voor het nakijken van jouw scriptie. Je ontvangt via mail een prijsopgave voor het nakijken van jouw document en we laten je meteen weten wanneer je het document nagekeken tegemoet kunt zien.
  3. Als je akkoord gaat met ons voorstel kun je direct jouw bestelling afrekenen. Vervolgens gaat onze scriptiebegeleider Marike aan de slag met jouw documenten.
  4. Uiterlijk binnen een week ontvang je twee versies terug van het nagekeken document. In de eerste versie is te zien wat er is gewijzigd en kun je zelf kiezen welke wijzigingen je wilt accepteren. In de tweede ‘schone’ versie zijn alle wijzigingen al doorgevoerd. Daarnaast ontvang je een document met algemene feedback.

Wat zijn de kosten voor het nakijken van je scriptie op taal en spelling?

Gemiddeld is een scriptie tussen de 7.000 en 20.000 woorden lang. Je opleiding geeft je meestal aan hoeveel woorden je scriptie maximaal mag bevatten. Dit is vaak exclusief bijlagen. Bij Jouw scriptiecoach betaal je bij het nakijken van je scriptie op taal en spelling het vaste voordelige tarief van €0,01 per woord. Je ontvangt van ons altijd vooraf een vaste prijs voor het nakijken van jouw document. Onze tarieven voor het nakijken zijn overigens vrijgesteld van btw.

Je scriptie laten controleren op inhoud?

Wil je zeker weten of jouw document ook voldoet aan de eisen van jouw opleiding en ben je op zoek naar een inhoudelijk check? Ook dat is mogelijk bij Jouw scriptiecoach. Onze scriptiebegeleiders kunnen studenten en promovendi van bijna elke opleiding helpen. Wij kijken naar je scriptie als totaalplaatje en lezen deze grondig door aan de hand van het beoordelingsformulier van jouw opleiding. We voorzien het document vervolgens van inhoudelijke feedback op punten waar je jouw document beter zou kunnen aanscherpen. Ook kijken we naar de structuur en de rode draad; is het logisch en helder wat je op papier hebt gezet en geef je antwoord op je hoofd- en deelvragen?

Vraag een offerte aan

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, odt, rtf.
    Hier kun je het document uploaden dat je nagekeken wilt hebben, wij zijn bekend met de beoordelingseisen van jouw opleiding.