Scriptiebegeleiding online en op locatie

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi die gaan beginnen (of al begonnen zijn) met het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Onze scriptiebegeleiders hebben naast relevante werkervaring ook veel ervaring met het begeleiden bij kwalitatieve en kwantitatieve data analyses, zoals SPSS. Daardoor hebben wij altijd een scriptiebegeleider die past met jouw hulpvraag.

Online scriptiebegeleiding

Bij online scriptiebegeleiding moet je denken aan telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype of Facetime. Je krijgt ondersteuning bij je vragen op het moment dat jij dat wilt. Onze scriptiebegeleiders werken in compacte tijdsblokken van 10 minuten. Alle verbruikte tijd wordt bijgehouden en afgeboekt van je aangekochte saldo. Je scriptiebegeleider houdt je zelf op de hoogte van je saldo en hoeveel je verbruikt hebt, je komt dus nooit voor verassingen te staan en kunt snel en eenvoudig via iDEAL weer saldo bijkopen. Online scriptiebegeleiding is daarmee efficiënt en ideaal, zo kun je ook voor korte vragen tussendoor terecht bij jouw scriptiebegeleider. Wel zo makkelijk wanneer je weer snel verder wilt werken. Je maakt verder zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider over hoe je begeleidt wilt worden, hoe je contact kunt opnemen (mail, Whatsapp etc.) en welke contactfrequentie het beste werkt.

Scriptiebegeleiding op locatie

Uiteraard kun je online scriptiebegeleiding ook combineren met scriptiebegeleiding op locatie. Soms heb je gewoon een extra duwtje in de rug nodig en wil je daarbij gewoon graag met iemand face to face kunnen sparren. Wij bieden scriptiebegeleiding op locatie aan door bijna heel Nederland. Je maakt hierover zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider. Wij begeleiden in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar en Eindhoven.

Amsterdam

Studeer of woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een scriptiebegeleider die je op locatie kan helpen met je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? In Amsterdam geven wij scriptiebegeleiding op verschillende locaties. Voor studenten die reizen met het openbaar vervoer spreken we meestal af bij de OBA (openbare bibliotheek Amsterdam). En als je met de auto komt is café Wissekerke in Amsterdam Sloterdijk een van de favoriete plaatsen.

Haarlem

Studeer of woon je in Haarlem (of omgeving) en ga je binnenkort afstuderen? In Haarlem geven wij scriptiebegeleiding op verschillende locaties van de stadsbibliotheek in Haarlem. Maar we kunnen in overleg ook afspreken op jouw campus of een andere locatie.

Leiden

Volg je in Leiden je HBO, master of universitaire studie en ben je op zoek naar scriptiehulp? In Leiden geven wij scriptiebegeleiding op locatie in de vestigingen van de universiteitsbibliotheek. Uiteraard kunnen we ook altijd afspreken bij de campus van je opleiding of een andere locatie.

Den Haag en Rotterdam

Studeer of woon je in Den Haag of Rotterdam en ga je binnenkort starten met je onderzoeksvoorstel of scriptie? In Den Haag geven wij scriptiebegeleiding op locatie in de vestigingen van de bibliotheek Den Haag. In Rotterdam vindt de begeleiding meestal plaats in de buurt van Rotterdam Centraal. Uiteraard kunnen we ook altijd afspreken bij de campus van je opleiding.

Groningen

Studeer of woon je in Groningen en ga je binnenkort afstuderen? En kun je hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken? In Groningen begeleiden wij op meerdere locaties zoals de bibliotheek of jouw campus. Je stemt de locatie verder zelf af met je scriptiebegeleider.

Arnhem en Nijmegen

Wij begeleiden ook in Arnhem en Nijmegen op locatie. We spreken vaak af in de bibliotheek of op jouw campus, maar uiteraard kunnen we ook afspreken op een andere locatie. Je maakt hierover zelf afspraken met je scriptiebegeleider.

Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven

Wij begeleiden in Brabant op verschillende plaatsen op locatie. Je kunt begeleiding op locatie krijgen in Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven. We kunnen afspreken bij jouw campus, in de bibliotheek of een andere locatie. Je maakt hierover zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider.

Utrecht

Woon of studeer je in Utrecht en wil je scriptiehulp op locatie? Als je kiest voor begeleiding in Utrecht dan spreken wij meestal op de campus zelf af. Een andere mogelijkheid is om af te spreken bij een Seats2Meet locatie. In Utrecht zit deze direct bij het centraal station.

Zwolle

Woon of studeer je in Zwolle? Ook in Zwolle begeleiden wij op locatie. Dat kan op de campus bij het Windesheim College, maar in overleg kunnen we ook op een andere locatie afspreken.  Je maakt hierover zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider.

Amersfoort

Woon of studeer je in Amersfoort en ga je binnenkort afstuderen? Naast online scriptiebegeleiding helpen wij ook studenten op locatie in Amersfoort. We spreken meestal af bij de student op de campus bij één van de vestigingen van Hogeschool Utrecht (HU) in Amersfoort.

Onze expertises

Wij begeleiden studenten van veel verschillende opleidingen. Zo kun je bij ons o.a. terecht als je Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Sales, Communicatie, Human Resources (HR), Media, Psychologie, Bedrijfseconomie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair, Logistiek of Inkoop studeert. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Daardoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Direct hulp, vraag een gratis adviesgesprek aan.

Gedurende het gratis adviesgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je specifiek hulp bij nodig hebt. Daarnaast bespreken we meteen de mogelijkheden hoe we jou het beste naar de eindstreep kunnen begeleiden. Vervolgens krijg je een ervaren scriptiebegeleider toegewezen die expert is op jouw afstudeeronderwerp. Gedurende jouw afstudeerperiode is jouw scriptiebegeleider jouw scriptiecoach en sparringpartner voor al jouw vraagstukken.

Direct scriptiehulp online of op locatie?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.