Scriptiebegeleiding online en op locatie

Jouw scriptiecoach begeleidt HBO, master, universitaire studenten en promovendi die gaan beginnen (of al begonnen zijn) met het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing.  Onze scriptiebegeleiders zijn allen een expert in hun vakgebied en hebben naast relevante werkervaring ook veel ervaring met het begeleiden bij kwalitatieve en kwantitatieve data analyses, zoals SPSS. Daardoor hebben wij altijd een scriptiebegeleider die past met jouw hulpvraag.

Online scriptiebegeleiding

Jouw scriptiecoach biedt zowel scriptiebegeleiding op locatie als online scriptiebegeleiding. Bij online scriptiebegeleiding moet je denken aan telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype of Facetime. Je krijgt ondersteuning bij je vragen op het moment dat jij dat wilt. Onze scriptiebegeleiders werken in compacte tijdsblokken van 10 minuten. Alle verbruikte tijd wordt bijgehouden en afgeboekt van je aangekochte saldo. Je scriptiebegeleider houdt je zelf op de hoogte van je saldo en hoeveel je verbruikt hebt, je komt dus nooit voor verassingen te staan en kunt snel en eenvoudig via iDEAL weer saldo bijkopen. Online scriptiebegeleiding is daarmee efficiënt en ideaal, zo kun je ook voor korte vragen tussendoor terecht bij jouw scriptiebegeleider. Wel zo makkelijk wanneer je weer snel verder wilt werken. Je maakt verder zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider over hoe je begeleid wilt worden, hoe je contact kunt opnemen (mail, Whatsapp etc.) en welke contactfrequentie het beste werkt.

Scriptiebegeleiding op locatie

Uiteraard kun je online scriptiebegeleiding ook combineren met scriptiebegeleiding op locatie. Soms heb je gewoon een extra duwtje in de rug nodig en wil je daarbij gewoon graag met iemand face to face kunnen sparren. Wij bieden scriptiebegeleiding op locatie aan door bijna heel Nederland. Wij bieden onder andere scriptiebegeleiding aan in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar, Delft, Deventer, Enschede, Leeuwarden, Maastricht en Eindhoven. Ook begeleiden wij op locatie in België (Vlaanderen) in Antwerpen, Brussel (Nederlandstalige gedeelte), Gent, Hasselt en Leuven.

Amsterdam, Haarlem en Alkmaar

Jouw scriptiecoach helpt studenten op locatie in de regio Zuid-Holland o.a. in Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Waar je afspreekt stem je direct af met jouw scriptiebegeleider in deze regio. Vaak heeft een rustige locatie zoals de bibliotheek of de campus van jouw opleiding de voorkeur.

Amersfoort en Utrecht

Wij helpen ook studenten in de regio Utrecht op locatie o.a. in Utrecht en Amersfoort. Waar je afspreekt stem je direct af met jouw scriptiebegeleider in deze regio. Vaak heeft een rustige locatie zoals de bibliotheek of de campus van jouw opleiding de voorkeur.

Arnhem en Nijmegen

Ook in Arnhem en Nijmegen hebben wij scriptiebegeleiders beschikbaar die je op weg kunnen helpen met je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Waar je afspreekt stem je direct af met jouw scriptiebegeleider in deze regio.

Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg

In Brabant helpen wij studenten op locatie in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Je stemt zelf af met jouw scriptiebegeleider waar je afspreekt. Vaak heeft een rustige locatie zoals de bibliotheek of de campus van jouw opleiding de voorkeur.

Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam

Jouw scriptiecoach helpt studenten op locatie in de regio Zuid-Holland o.a. in Den Haag, Rotterdam, Delft en Leiden. Waar je afspreekt stem je direct af met jouw scriptiebegeleider in deze regio.

Deventer, Zwolle en Enschede

Ook in Deventer, Zwolle en Enschede hebben wij scriptiebegeleiders op locatie beschikbaar. Je stemt zelf af met jouw scriptiebegeleider waar je afspreekt. Vaak heeft een rustige locatie zoals de bibliotheek of de campus van jouw opleiding de voorkeur.

Groningen en Leeuwarden

Jouw scriptiecoach helpt studenten ook op locatie in Groningen of Leeuwarden. Waar je afspreekt stem je direct af met jouw scriptiebegeleider in deze regio. Vaak heeft een rustige locatie zoals de bibliotheek of de campus van jouw opleiding de voorkeur.

Maastricht

In Limburg begeleiden wij vooralsnog alleen in Maastricht op locatie. Waar je afspreekt stem je direct af met jouw scriptiebegeleider in deze regio. Vaak heeft een rustige locatie zoals de bibliotheek of de campus van jouw opleiding de voorkeur.

Vlaanderen

Studeer je aan de hogeschool of universiteit en zit je bij het maken van uw bachelor- of masterproef met de handen in het haar? Ook dan kun je terecht bij Jouw scriptiecoach voor thesisbegeleiding. Dankzij de tips en adviezen van een gediplomeerd scriptiebegeleider, kun je je bachelor- of masterproef tot een goed resultaat brengen. Onze scriptiebegeleiders begeleiden in Vlaanderen op locatie in Antwerpen, Brussel (Nederlandstalige gedeelte), Gent, Hasselt en Leuven.

Onze expertises

Jouw scriptiecoach werkt met verschillende scriptiebegeleiders die allen een expert zijn in hun vakgebied. Zij zijn gespecialiseerd in opleidingen binnen het commerciële, sociale, rechten, onderwijs en zorg domein. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Daardoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Wij kunnen je helpen als je een commerciële studie volgt zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Marketing management, Sales, Communicatie, Human Resource Management (HRM), Media en Bedrijfseconomie. Maar wij begeleiden ook studenten in het sociale domein zoals Verpleegkunde, Psychologie, Pedagogiek, Creatieve therapie, Social Work, Fysiotherapie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Zorg en Welzijn.

Ook hebben wij scriptiebegeleiders die gespecialiseerd in onderwijs en jou kunnen helpen als je een lerarenopleiding volgt (PABO of een specialisatie als Nederlands of Engels) of Onderwijskunde, Opleidingskunde, Onderwijsontwikkeling  en Onderwijsmanagement. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden bij jouw ontwerpscriptie voor o.a. de opleidingen Communication & Multimedia design, Communicatiesystemen of Product design. Ook kunnen wij je helpen bij jouw studie Rechten,  Facility Management of Logistiek Management. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C.

Direct hulp, vraag een gratis adviesgesprek aan.

Wil je direct meer informatie over scriptiebegeleiding? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Gedurende het gratis adviesgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je specifiek hulp bij nodig hebt. Daarnaast bespreken we meteen hoe we jou het beste naar de eindstreep kunnen begeleiden. Wil je gebruik maken van scriptiebegeleiding? Dan krijg je een ervaren scriptiebegeleider toegewezen die expert is op jouw afstudeeronderwerp. Gedurende jouw afstudeerperiode is jouw scriptiebegeleider jouw scriptiecoach en sparringpartner voor al jouw vraagstukken.