Verpleegkunde

Scriptiebegeleiding Verpleegkunde

Verpleegkunde gaat over mensen die zorg nodig hebben. Dankzij jouw onderzoekende houding zie je waar het probleem van de patiënt is ontstaan en hoe je hem/haar weer kan helpen gezond te worden. Maar het kan ook zijn dat je juist toe gaat spitsen op de nieuwste zorgtechnologie. Verpleegkundigen zijn op veel plekken meer dan welkom, werkgevers staan in de regel te springen om goed gekwalificeerd zorgpersoneel. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk in het ziekenhuis, maar ook in verzorgingstehuizen, de wijkverpleging of verslavingszorg. Dat betekent dat je met je scriptie Verpleegkunde ook veel kanten op kunt.

Wij kunnen je helpen bij het formuleren van een afgebakende onderzoeksdoelstelling en de juiste hoofd- en deelvragen, maar ook met het theoretisch kader en de juiste onderzoeksmethode. Onze scriptiebegeleiders zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring. Zo helpen scriptiebegeleiders Bente Wepster en Rohaa Langenhof je als je Verpleegkunde studeert. Daarnaast hebben wij ook ervaren onderzoekers in huis die je kunnen helpen bij het transcriberen en coderen van je kwalitatieve resultaten. Of juist het verwerken van je kwantitatieve data in een statistiekprogramma als SPSS.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend. Een overzicht van al onze locaties waar we op locatie begeleiden vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Rohaa Langenhof

Rohaa Langenhof

Rohaa Langenhof is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij het schrijven van het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Zelf heeft Rohaa een…

Volledig profiel van: Rohaa Langenhof