MBA

Scriptiebegeleiding MBA studenten

Als student Master of Business Administration (MBA) is tijd vaak de grootste uitdaging, omdat je deze opleiding hoogstwaarschijnlijk volgt in combinatie met een drukke baan en daarnaast heb je ook nog je sociale en privé verplichtingen. Een MBA scriptie bestaat vaak uit een praktisch onderzoek, waarin je op wetenschappelijke wijze een praktisch, bedrijfskundig, vraagstuk behandeld. Als je een scriptie gaat schrijven moet deze dus zowel wetenschappelijk verantwoord als praktisch relevant zijn. We helpen je graag met het behalen van jouw MBA titel!

Hoe kunnen we jou helpen bij je MBA scriptie?

De afgelopen jaren hebben we bij Jouw scriptiecoach al vele MBA studenten geholpen, zowel bij hun masterclasses, essays als ook de scriptie. Wij hebben meerdere scriptiebegeleiders die gespecialiseerd zijn in het schrijven van een MBA scriptie. Juist omdat je je MBA scriptie vaak nog moet combineren met die drukke baan realiseren we ons dat je ook vooral flexibiliteit verwacht van ons als scriptiebegeleider. Daarom zijn we flexibel beschikbaar en is onze scriptiebegeleiding ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Je kunt daarnaast kiezen voor online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie of zelf een combinatie daarvan is mogelijk. Naast scriptiebegeleiding helpen we je ook bij masterclass opdrachten, essays en andere onderdelen van jouw MBA.

We hebben ervaring met studenten van o.a. de volgende onderwijsinstellingen:

  • Nyenrode
  • NCOI en NTI
  • RSM (Rotterdam School of Management)
  • Open Universiteit
  • Avans Plus
  • Business School Nederland
  • The Hague University
  • Universiteit van Maastricht

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.Een overzicht van al onze locaties waar we op locatie begeleiden vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Harry een studie…

Volledig profiel van: Harry Steenkamp

Martin Danko

Martin Danko

Martin Danko is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van de scriptie of een herkansing. Als strategische…

Volledig profiel van: Martin Danko