Scriptie afgekeurd?

Afgekeurde scriptie, wat nu?

Is je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak afgekeurd en weet je niet hoe je verder moet? Neem dan direct contact op met Jouw scriptiecoach. Onze scriptiebegeleiders staan voor je klaar om je te begeleiden, zodat je alsnog een goede scriptie of onderzoeksvoorstel in kan leveren. Vaak zijn een paar contactmomenten met je scriptiebegeleider al voldoende om je scriptie op het juiste niveau te brengen. Ondertussen werk je zelf verder aan je document en beoordelen wij tussentijds de aanpassingen.

Waarmee kunnen we jou helpen?

We kunnen jou helpen met:

  • Verwerken en interpreteren van de (onduidelijke) feedback van je begeleiders/ examencommissie aan de opleiding
  • Duidelijke en concrete adviezen over de aanpassingen die je moet maken
  • Motivatie en inspiratie waardoor je weer met frisse moed aan de slag gaat met je scriptie
  • Taalkundige correcties en verbeteringen (goede zinnen, helder taalgebruik, spelling)
  • Verbeteren van de opbouw en structuur van je scriptie
  • Verbeteren van je onderzoeksresultaten door bijvoorbeeld het uitvoeren van (nieuwe) data analyses

Wil je direct hulp?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je direct hulp wilt bij je scriptie.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Hoe helpen wij jou?

Natuurlijk is het balen als je je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie met een onvoldoende terug krijgt. Je hebt hard gewerkt en veel tijd en energie in je scriptie gestoken. Dan is het des te vervelender als je te horen krijgt dat je scriptie is afgekeurd en je jouw scriptie moet herkansen. Met onze begeleiding kun je jouw scriptie op de juiste punten verbeteren, zodat je alsnog op tijd kunt afstuderen en je diploma kunt behalen!

Onze scriptiebegeleiders kijken aan de hand van de feedback die je hebt gekregen hoe je jouw scriptie kunt aanpassen. Ook kijken wij meteen wat de opleidingseisen zijn en waar jouw onderzoeksvoorstel scriptie aan moet voldoen. We plaatsen vervolgens opmerkingen met gerichte aanwijzingen in jouw onderzoeksvoorstel of scriptie. Aan de hand van deze aanwijzingen kun jij jouw document verbeteren. En als je vragen hebt of je wilt sparren, dan kun je altijd contact opnemen met jouw begeleider (telefonisch, Whatsapp, Skype., Facetime etc.).

Online of op locatie?

Vaak wordt gekozen voor online begeleiding. Maar soms wil je gewoon even sparren met je begeleider op locatie. Omdat de feedback niet helder is of vastloopt op hoe je jouw document moet aanpassen. Vaak heb je met 1 of 2 uur op locatie alweer voldoende handvatten en motivatie om je document aan te passen. Vervolgens kun je met behulp van online begeleiding de puntjes op de i zetten.

Wij begeleiden op locatie in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar en Eindhoven. Woon je niet in een van deze steden, geen probleem! Neem ook dan contact met ons op, er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wil je direct hulp bij je herkansing?

Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.