Scriptie afgekeurd

Je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen, wat nu?

Is je scriptie afgekeurd of heb je een negatieve beoordeling gekregen voor je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak en moet je herkansen? Jouw scriptiecoach kan je helpen om je afgekeurde scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak succesvol af te ronden. In de meeste gevallen hebben studenten aan een paar contactmomenten met een scriptiebegeleider genoeg om een afgekeurde scriptie met succes te verbeteren en alsnog te kunnen herkansen. Neem contact op met Jouw scriptiecoach om de mogelijkheden te bespreken. Onze scriptiebegeleiders staan voor je klaar!

Hoe kunnen we jou helpen bij her herkansen van je scriptie?

Wanneer je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen baal je natuurlijk ontzettend. De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach kunnen je helpen wanneer je scriptie afgekeurd is. Ondersteuning is mogelijk op verschillende manieren.

Interpreteren en verwerken van feedback

Wanneer je jouw scriptie moet herkansen ontvang je feedback van je beoordelaar, maar hoe ga je met deze feedback aan de slag? Wij weten uit ervaring dat het heel fijn is wanneer iemand met je meekijkt en je helpt bij het verwerken en interpreteren van de feedback die je hebt ontvangen zodat je met deze feedback aan de slag kunt. Onze scriptiebegeleiders staan voor je klaar om je hierin te ondersteunen.

Concrete adviezen

Onze scriptiebegeleiders hebben ervaring in diverse vakgebieden passend bij jouw studierichting en zijn op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Ze kunnen je naast het interpreteren van de feedback bij je herkansing ook helpen bij de aanpassingen die je uiteindelijk moet doorvoeren door het geven van duidelijke en concrete adviezen. Je kunt vervolgens je scriptie aanpassen en alsnog herkansen.

Scriptie laten nakijken

Heb je jouw afgekeurde scriptie verbeterd? Jouw scriptiecoach is er ook voor je wanneer je op zoek bent naar iemand die je scriptie kan nakijken. Neem hiervoor contact met ons op of kijk op onze pagina over het nakijken van je scriptie voor meer informatie.

Hulp bij plannen

Een scriptiebegeleider geeft je niet alleen de juiste feedback en handvaten om je afgekeurde scriptie te verbeteren, een scriptiebegeleider kan je ook helpen bij het maken van een planning zodat je weet waar je aan toe bent en gemotiveerd en gestructureerd aan de slag kunt gaan.

Scriptiehulp, online of op locatie

Bij Jouw scriptiecoach is het mogelijk om te kiezen voor online begeleiding of scriptiebegeleiding op locatie. Vaak wordt gekozen voor online scriptiebegeleiding, omdat deze werkwijze heel efficiënt is. Je krijgt online ondersteuning (telefonisch, Facetime, Whatsapp of Skype) op de manier die jij wilt op het moment dat het jou het beste uitkomt. Feedback krijg je in het document of via de e-mail.

Soms kan het handig of fijn zijn om op locatie af te spreken met je scriptiebegeleider. Bijvoorbeeld omdat je graag uitleg wilt over specifieke modellen of het werken met SPSS of omdat je de gekregen feedback van je opleiding graag face to face door wilt nemen. Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding op locatie aan in bijna heel Nederland en ook in België (Vlaanderen).

Voordelige tarieven bij het herkansen van je scriptie

Wanneer je jouw scriptie gaat herkansen wil je natuurlijk van te voren weten wat jouw investering is. Bij Jouw scriptiecoach krijg je altijd vooraf een inschatting van het aantal uur dat je nodig hebt om je scriptie op orde te brengen. We plannen altijd eerst een gratis adviesgesprek waarbij we bespreken wat jouw hulpvraag is en het onderwerp. Vervolgens krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je scriptie na te kijken en je naar de eindstreep te begeleiden. We hanteren vaste uurtarieven en uren zijn makkelijk online aan te kopen. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent!