Scriptie afgekeurd

Je scriptie is afgekeurd, wat nu?

Is je scriptie afgekeurd of heb je een negatieve beoordeling gekregen voor je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak? Jouw scriptiecoach kan je helpen om je afgekeurde scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak succesvol af te ronden. In de meeste gevallen hebben studenten aan een paar contactmomenten met een scriptiebegeleider genoeg om een afgekeurde scriptie met succes te verbeteren. Neem contact op met Jouw scriptiecoach om de mogelijkheden te bespreken. Onze scriptiebegeleiders staan voor je klaar!

Hoe kunnen we jou helpen bij je herkansing?

Wanneer je scriptie afgekeurd is baal je natuurlijk ontzettend. De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach kunnen je helpen wanneer je scriptie afgekeurd is. Ondersteuning is mogelijk op verschillende manieren. Zo kunnen we ons voorstellen dat het fijn is als iemand je helpt bij het verwerken en interpreteren van de feedback die je gekregen hebt op je afgekeurde scriptie zodat je met deze feedback aan de slag kunt.

Onze scriptiebegeleiders hebben ervaring in diverse vakgebieden passend bij jouw studierichting en zijn op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Ze kunnen je naast bij het interpreteren van de feedback ook helpen bij de aanpassingen die je uiteindelijk moet doorvoeren door het geven van duidelijke en concrete adviezen waarmee je aan de slag kunt wanneer je scriptie is afgekeurd.

Heb je jouw afgekeurde scriptie verbeterd? Jouw scriptiecoach is er ook voor je wanneer je op zoek bent naar iemand die je scriptie kan nakijken. Daarnaast geeft een scriptiebegeleider je niet alleen de juiste feedback en handvaten om je afgekeurde scriptie te verbeteren, een scriptiebegeleider kan je ook helpen bij het maken van een planning zodat je weet waar je aan toe bent en gemotiveerd en gestructureerd aan de slag kunt gaan.

Hoe helpen we je weer op weg als je moet herkansen?

Wanneer je scriptie afgekeurd is wil je er natuurlijk alles aan doen om deze te verbeteren. Je hebt hard gewerkt en veel tijd en energie in je scriptie gestoken en je krijgt nu een onvoldoende terug. Onze scriptiebegeleiders kunnen je helpen om je scriptie op de juiste punten te verbeteren om zo alsnog je scriptie met succes af te ronden. Dit kan op allerlei manieren: door je te helpen de feedback die je hebt gekregen op je scriptie te interpreteren, door je tips en aanwijzingen te geven of door je verbeterde scriptie na te lezen of te controleren op spelling en taalgebruik. Vaak heb je aan 1 of 2 uur scriptiebegeleiding genoeg om met vernieuwde inzichten en voldoende handvatten aan de slag te gaan en je scriptie op de juiste manier aan te passen.

Scriptiehulp, online of op locatie

Bij Jouw scriptiecoach is het mogelijk om te kiezen voor online begeleiding of scriptiebegeleiding op locatie. Vaak wordt gekozen voor online scriptiebegeleiding, omdat deze werkwijze heel efficiënt is. Je krijgt online ondersteuning (telefonisch, Facetime, Whatsapp of Skype) op de manier die jij wilt op het moment dat het jou het beste uitkomt. Feedback krijg je in het document of via de e-mail.

Soms kan het handig of fijn zijn om op locatie af te spreken met je scriptiebegeleider. Bijvoorbeeld omdat je graag uitleg wilt over specifieke modellen of het werken met SPSS of omdat je de gekregen feedback van je opleiding graag face to face door wilt nemen. Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding op locatie aan in bijna heel Nederland en ook in België (Vlaanderen).

Voordelige tarieven

Wanneer je jouw scriptie gaat herkansen wil je natuurlijk van te voren weten wat jouw investering is. Bij Jouw scriptiecoach krijg je altijd vooraf een inschatting van het aantal uur dat je nodig hebt om je scriptie op orde te brengen. We plannen altijd eerst een gratis adviesgesprek waarbij we bespreken wat jouw hulpvraag is en het onderwerp. Vervolgens krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je scriptie na te kijken en je naar de eindstreep te begeleiden. We hanteren vaste uurtarieven en uren zijn makkelijk online aan te kopen. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent!