Scriptie afgekeurd

Je scriptie is afgekeurd, wat nu?

Is je scriptie afgekeurd of heb je een negatieve beoordeling gekregen voor je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak? Jouw scriptiecoach kan je helpen om je afgekeurde scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak succesvol af te ronden. In de meeste gevallen hebben studenten aan een paar contactmomenten met een scriptiebegeleider genoeg om een afgekeurde scriptie met succes te verbeteren. Neem contact op met Jouw scriptiecoach om de mogelijkheden te bespreken. Onze scriptiebegeleiders staan voor je klaar!

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wanneer je scriptie afgekeurd is baal je natuurlijk ontzettend. De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach kunnen je helpen wanneer je scriptie afgekeurd is. Ondersteuning is mogelijk op verschillende manieren. Zo kunnen we ons voorstellen dat het fijn is als iemand je helpt bij het verwerken en interpreteren van de feedback die je gekregen hebt op je afgekeurde scriptie zodat je met deze feedback aan de slag kunt.

Onze scriptiebegeleiders hebben ervaring in diverse vakgebieden passend bij jouw studierichting en zijn op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Ze kunnen je naast bij het interpreteren van de feedback ook helpen bij de aanpassingen die je uiteindelijk moet doorvoeren door het geven van duidelijke en concrete adviezen waarmee je aan de slag kunt wanneer je scriptie is afgekeurd.

Heb je jouw afgekeurde scriptie verbeterd? Jouw scriptiecoach is er ook voor je wanneer je op zoek bent naar iemand die je scriptie kan nakijken. Daarnaast geeft een scriptiebegeleider je niet alleen de juiste feedback en handvaten om je afgekeurde scriptie te verbeteren, een scriptiebegeleider kan je ook helpen bij het maken van een planning zodat je weet waar je aan toe bent en gemotiveerd en gestructureerd aan de slag kunt gaan.

Wil je direct hulp?

Neem contact op met Jouw scriptiecoach als je direct hulp wilt bij je scriptie.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Hoe helpen we je weer op weg?

Wanneer je scriptie afgekeurd is wil je er natuurlijk alles aan doen om deze te verbeteren. Je hebt hard gewerkt en veel tijd en energie in je scriptie gestoken en je krijgt nu een onvoldoende terug. Onze scriptiebegeleiders kunnen je helpen om je scriptie op de juiste punten te verbeteren om zo alsnog je scriptie met succes af te ronden. Dit kan op allerlei manieren: door je te helpen de feedback die je hebt gekregen op je scriptie te interpreteren, door je tips en aanwijzingen te geven of door je verbeterde scriptie na te lezen of te controleren op spelling en taalgebruik. Vaak heb je aan 1 of 2 uur scriptiebegeleiding genoeg om met vernieuwde inzichten en voldoende handvatten aan de slag te gaan en je scriptie op de juiste manier aan te passen.

Online of op locatie

Bij Jouw scriptiecoach is het mogelijk om te kiezen voor online scriptiebegeleiding of scriptiebegeleiding op locatie. Vaak wordt gekozen voor online scriptiebegeleiding, omdat deze werkwijze heel efficiënt is. Je krijgt online ondersteuning (telefonisch, Facetime, Whatsapp of Skype) op de manier die jij wilt op het moment dat het jou het beste uitkomt. Feedback krijg je in het document of via de e-mail.

Soms kan het handig of fijn zijn om op locatie af te spreken met je scriptiebegeleider. Bijvoorbeeld omdat je graag uitleg wilt over specifieke modellen of het werken met SPSS of omdat je de gekregen feedback van je opleiding graag face to face door wilt nemen. Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding op locatie aan in bijna heel Nederland. Onder andere in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar, Leeuwarden, Maastricht, Delft, Enschede, Deventer en Eindhoven.

Wil je direct hulp bij jouw herkansing?

Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. We plannen dan direct een intakegesprek in waarbij we gaan kijken hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld aan jouw scriptiebegeleider.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wil je direct hulp bij je herkansing?

Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. We nemen dan snel contact met je op voor een intakegesprek. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is koppelen we je meteen met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je snel verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.