Scriptie afgekeurd

Je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen, wat nu?

Zit je met je handen in het haar omdat je scriptie is afgekeurd, je een negatieve beoordeling hebt gekregen voor je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak en moet herkansen? Begrijpelijk, je hebt er hard voor gewerkt en als je daar een onvoldoende hebt gekregen is dat teleurstellend. En je moet dus aan de slag voor je herkansing.

Jouw scriptiecoach is er om je te helpen je afgekeurde scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak succesvol af te ronden. In de meeste gevallen zijn een paar contactmomenten met een scriptiebegeleider genoeg om een afgekeurde scriptie met succes te verbeteren en alsnog te kunnen herkansen. Reserveer daarom een gratis adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

> Gratis adviesgesprek krijgen

Hoe wij jou helpen bij je afgekeurde scriptie of onderzoeksvoorstel

Dat je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen is natuurlijk ontzettend balen. Je bent nu hier en hebt je hulp gevonden. Slim, wij helpen je de onvoldoende of afgekeurde scriptie om te zetten naar een geslaagde herkansing. Dat kan op verschillende manieren:

Interpreteren en verwerken van feedback

Wanneer jouw scriptie is afgekeurd ontvang je feedback van je beoordelaar, maar hoe ga je met deze feedback aan de slag? Wij weten uit ervaring dat het heel fijn is wanneer iemand met je meekijkt en je helpt bij het verwerken en interpreteren van de feedback die je hebt ontvangen. Lees je ook tussen de regels door? Samen zetten wij de feedback om in een succesvolle herkansing.

Concrete adviezen voor scriptie of onderzoeksvoorstel

Onze scriptiebegeleiders hebben ervaring in diverse vakgebieden passend bij jouw studierichting en ze kennen de eisen die jouw opleiding stelt. Naast het interpreteren van de feedback helpen wij je bij de aanpassingen die je uiteindelijk moet doorvoeren. Je krijgt duidelijke en concrete adviezen waarmee jij je scriptie kunt aanpassen en kunt herkansen.

Scriptie laten nakijken

Heb je jouw afgekeurde scriptie verbeterd en wil je zeker weten dat het nu voldoende verbeterd is? Laat je scriptie nakijken zodat al je moeite niet voor niets is en vergroot jouw kans op een geslaagde herkansing. Neem hiervoor contact met ons op of kijk op onze pagina over het nakijken van je scriptie voor meer informatie.

Hulp bij plannen

Een scriptiebegeleider geeft je niet alleen de juiste feedback en handvatten om je afgekeurde scriptie te verbeteren. Ook het maken van een planning hoort bij scriptiehulp. Met een goede planning weet waar je aan toe bent, waardoor je vat krijgt op de voortgang. Zo ga je gemotiveerd en gestructureerd aan de slag en vergroot je de kans op slagen.

Scriptiehulp, online of op locatie

Bij Jouw scriptiecoach kun je kiezen voor scriptiebegeleiding op locatie, online of een combinatie van beide. Veel studenten kiezen voor online scriptiebegeleiding, omdat deze werkwijze heel efficiënt is. Je krijgt online ondersteuning (telefonisch, FaceTime, Whatsapp of Skype) op de manier die jij wilt op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je krijgt feedback in het document of via de e-mail.

Soms is het handig of fijn om op locatie af te spreken met je scriptiebegeleider. Bijvoorbeeld omdat je graag persoonlijk uitleg wilt over specifieke modellen of het werken met SPSS. Of omdat je de gekregen feedback van je opleiding graag face to face door wilt nemen. Daarom is er scriptiebegeleiding op locatie in bijna heel Nederland en ook in België (Vlaanderen).

Voordelige tarieven bij Jouw Scriptiecoach

Wanneer jouw scriptie is afgekeurd en je gaat herkansen wil je natuurlijk van te voren weten wat jouw investering is. Je krijgt altijd vooraf een inschatting van het aantal uren dat je nodig hebt om je scriptie op orde te brengen. We bespreken altijd eerst jouw hulpvraag en het onderwerp in een gratis adviesgesprek. Daarna krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je scriptie na te kijken en je naar de eindstreep te begeleiden. We hanteren vaste uurtarieven die je makkelijk online aankoopt. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent.