Klaas Meekma

Bedrijfskunde
Finance & Control, Accountancy
ICT

Klaas Meekma staat klaar om jou te assisteren bij diverse aspecten van je scriptietraject, waaronder het opstellen van je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie, of het begeleiden bij een afgekeurde scriptie of herkansing.

Klaas is afgestudeerd als Drs. Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Hij beschikt over uitgebreide ervaring als commercieel- en algemeen manager in zowel profit- als non-profitorganisaties binnen diverse branches, zoals handelsondernemingen, industriële toeleveranciers, metaalbedrijven, recycling, transport en logistiek, IT en promotie. Als zelfstandig consultant en interim manager heeft Klaas bedrijven in verschillende landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, bijgestaan.

Waar kan Klaas Meekma jou mee helpen?

Met zijn brede ervaring als manager en consultant kan Klaas ondersteuning bieden bij diverse onderwerpen, waaronder organisatieverandering en transformatie (verandermanagement), strategische (marketing)plannen, positionering, internationale studies en exportplannen, productie- en logistieke processen, procesverbetering, en kwaliteitsmanagement (ISO). Klaas heeft met enthousiasme hbo- en wo-studenten van verschillende opleidingen geholpen, waaronder bedrijfskunde, commerciële economie, bedrijfseconomie, finance en control, marketing, SBRM, management (met uiteenlopende onderwerpen) en verschillende business en management studies.

Klaas hanteert een heldere en resultaatgerichte aanpak. Hij kan je snel helpen om je plan van aanpak, scriptie, of afgekeurde scriptie weer op de rails te krijgen. Klaas is zeer ervaren in het scherp krijgen van de probleemstelling en kan je ondersteunen bij het formuleren van hoofd- en deelvragen. Naast hulp bij de probleemstelling en hoofd- en deelvragen, biedt Klaas ook ondersteuning bij het literatuuronderzoek, het theoretisch kader, het conceptuele model, en de onderzoeksmethodiek. Wat je vraag ook is, bij Klaas kun je terecht voor complete scriptiebegeleiding, zowel bij het schrijfproces als op het gebied van structuur en inhoud.

Plan direct jouw gratis adviesgesprek in om te ontdekken hoe Klaas jou kan helpen!

Expertises Klaas Meekma:

Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Bedrijfskunde (MER), Commerciële economie, Facilitair Management, Facility Management, Integrale Veiligheidskunde, International Business Studies, Internationale businessstudies, Management, Management Economie en Recht, Management en Organisatie, Marketing, Marketing management, Technische bedrijfskunde, Verandermanagement/procesverbetering, Strategie.