NCOI

Scriptiebegeleiding NCOI

Als je een training, HBO of masteropleiding volgt bij het NCOI werk je vaak met verschillende modules die je afsluit met een moduleopdracht en daarnaast schrijf je aan het einde van je studie je scriptie (of eindopdracht). Jouw Scriptiecoach heeft veel ervaring met het begeleiden van studenten die bij NCOI hun hbo-bachelor of masteropleiding volgen. Zo hebben wij al vele NCOI studenten met succes naar de eindstreep begeleid (zie ook onze reviews). Wij kunnen je bij bijna iedere opleidingsrichting helpen, of je nu sociale wetenschappen, verpleegkunde, Human Resource Management, Commerciële Economie of Bedrijfskunde studeert, we hebben altijd direct een scriptiebegeleider voor je beschikbaar. We helpen je zowel bij losse moduleopdrachten, je portfolio als de eindopdracht die je gaat schrijven.

Wil je direct weten hoe we je kunnen helpen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Hoe kunnen we jou helpen bij je NCOI-scriptie?

Moduleopdrachten schrijf je bij het NCOI zelfstandig. Ga je een scriptie schrijven dan krijg je vaak een scriptiebegeleider vanuit het NCOI toegewezen nadat je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak goedgekeurd is. Juist de praktische toepasbaarheid is belangrijk als je een moduleopdracht en/of scriptie schrijft bij het NCOI. Je laat zien dat je de theorie hebt begrepen en kunt toepassen. Vaak heb je daarvoor ook scherpe richtlijnen gekregen en moet je je beperken tot een beperkt aantal pagina’s. Dat betekent dat je kernachtig moet schrijven en echt praktisch advies moet kunnen geven over het vraagstuk dat je hebt gekozen. Je levert de opdrachten in via eConnect en krijgt vervolgens je beoordeling. Als je je module- of eindopdracht/scriptie vervolgens dan toch moet herkansen kan het fijn zijn als iemand met je meekijkt en waar je regelmatig mee kunt sparren.

Onze scriptiebegeleiders zijn goed op de hoogte van de eisen die het NCOI stelt. Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via beeldbellen (Skype, MS Teams, Google Meet, Zoom etc.). Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.

Kies je voor de begeleiding van Jouw Scriptiecoach dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Direct hulp van een scriptiecoach of scriptiebegeleider die expert is in jouw afstudeerrichting en ook op de hoogte is van de richtlijnen van het NCOI.
  • Flexibele begeleiding, zo kun je kiezen uit een combinatie van online scriptiehulp en scriptiehulp op locatie en kun je ook hulp krijgen ‘s avonds en in het weekend.
  • Wij hanteren voor deeltijdstudenten hetzelfde tarief als reguliere studenten en de tarieven zijn ook vrijgesteld van btw.
  • Betaalt je werkgever, kun je jouw persoonsgebonden budget inzetten of ben je zelfstandig ondernemer? Dan is het ook mogelijk om een factuur op naam te ontvangen zodat je de kosten kunt declareren, door je werkgever kunt laten betalen of als kosten op te voeren bij de belastingdienst. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook ondersteuning mogelijk in de avonduren en het weekend

Juist omdat je bij het NCOI vaak in deeltijd studeert en het schrijven van je moduleopdracht en/of scriptie vaak moet combineren met die drukke baan realiseren we ons dat je ook vooral flexibiliteit verwacht van ons als scriptiebegeleider. Daarom zijn we flexibel beschikbaar en is onze scriptiebegeleiding ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Je kunt daarnaast kiezen voor online begeleiding, maar ook begeleiding op locatie of zelf een combinatie daarvan is mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Rohaa Langenhof

Rohaa Langenhof

Rohaa Langenhof is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij het schrijven van het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Zelf heeft Rohaa een…

Volledig profiel van: Rohaa Langenhof

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Harry een studie…

Volledig profiel van: Harry Steenkamp

Martin Danko

Martin Danko

Martin Danko is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van de scriptie of een herkansing. Als strategische…

Volledig profiel van: Martin Danko

Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Daarnaast…

Volledig profiel van: Linda Hovestad