Studiecoach voor intensieve begeleiding bij je scriptie

Soms werk je echt heel hard, maar je komt voor je gevoel niet verder. Sterker nog, je kunt je vervolgens volledig gaan focussen op kleine details, waardoor je verzand in informatie en vervolgens door de bomen het bos niet meer ziet. Of je weet niet waar of hoe je moet beginnen, je zit op Facebook of Instagram, gaat nog even koffie drinken, en bent hard aan het nadenken over je onderwerp of je onderzoeksmethode. Maar het lukt je maar niet je gedachten te verwoorden en op papier te zetten.

Voor wie?

Studiecoaching is geschikt voor studenten die efficiënter willen studeren en sneller willen afstuderen, bijvoorbeeld omdat je naast je studie werkt of omdat je thuis geen rustige omgeving hebt om aan je scriptie te werken. Vaak helpt het om op een rustige locatie te kunnen werken aan je scriptie. Bovendien kun je dan ook direct je vragen stellen aan een scriptiebegeleider. Zodat je meteen weer kunt doorwerken aan je scriptie. Je planning is hierbij je leidraad.

Jouw scriptiecoach helpt je echter ook met afstuderen als je moeite hebt met het schrijven van je scriptie. Bijvoorbeeld vanwege dyslexie, AD(H)D, faalangst, perfectionisme, autisme, of een (chronische) ziekte.

Direct hulp nodig?
Neem contact op. 

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Wat houdt studiecoaching in?

Jouw scriptiecoach bied jou ondersteuning bij alles wat met afstuderen te maken heeft. Ik kan je helpen bij het maken van een planning. Daarnaast hakken we je scriptie op in kleinere behapbare stukken. Vervolgens werk jij steeds een onderdeel uit waarop je dan weer feedback krijgt. Daardoor heb jij weer het overzicht weer terug en blijf je deze ook houden. En tot slot kijk ik uiteraard ook naar je studiegedrag. Want vaak gaat het om bepaalde patronen waardoor je steeds afgeleid wordt van je scriptie. Door deze patronen inzichtelijk te maken, kunnen we deze gaan doorbreken.

Ik kan je helpen bij onderstaande zaken:

  • Timemanagement
  • Planning
  • Schijfvaardigheden
  • Presenteren
  • Faalangst
  • Uitstelgedrag
  • Concentratieproblemen
  • Efficiënt studeren

Studiecoaching is altijd maatwerk. In een gratis adviesgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe ik jou het beste kan helpen. Het uiteindelijke doel van studiecoaching is om jou de benodigde vaardigheden aan te leren zodat je vervolgens zelf verder kunt werken aan je scriptie. Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan om te horen hoe ik jou kan helpen. Zodat jij alsnog snel kunt afstuderen!