Studiecoach en scriptiebegeleiding

Herken je het gevoel? Soms werk je echt heel hard, maar kom je geen stap verder. Misschien focus je hierdoor op de verkeerde, kleine details of weet je niet meer hoe je verder moet en struin je Facebook en Instagram af. Een studiecoach kan je helpen om alles weer op een rijtje te krijgen zodat ook jij met succes kunt afstuderen.

Wat houdt studiecoaching in?

Wanneer je een studiecoachingstraject afneemt bij Jouw scriptiecoach krijg je hulp van een professionele scriptiecoach bij alles wat met afstuderen te maken heeft. Zo kan Jouw scriptiecoach je helpen bij het maken van een planning. Samen kijken we naar je scriptie en delen we deze op in kleinere, behapbare stukken. Vervolgens werk jij steeds een onderdeel uit waarop je dan weer feedback krijgt van je scriptiecoach. Hierdoor heb jij weer het overzicht weer terug en blijf je dit ook houden.

Tot slot kijken we ook naar je studiegedrag. Vaak gaat het namelijk om bepaalde patronen waardoor je steeds afgeleid wordt van je scriptie. Door deze patronen inzichtelijk te maken, kunnen we deze patronen gaan doorbreken. Je kunt studiecoaching dus zien als een steuntje in de rug!

Jouw scriptiecoach kan je helpen bij de onderstaande zaken:

  • Timemanagement
  • Planning
  • Schijfvaardigheden
  • Presenteren
  • Faalangst
  • Uitstelgedrag
  • Concentratieproblemen
  • Efficiënt studeren

Studiecoaching is altijd maatwerk. In een gratis adviesgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Het uiteindelijke doel van studiecoaching is om jou de benodigde vaardigheden aan te leren zodat je vervolgens zelf verder kunt werken aan je scriptie zodat je snel zelf aan de slag kunt!

Voor wie is studiecoaching?

Studiecoaching is geschikt voor studenten die efficiënter willen studeren en sneller willen afstuderen. Wil het afstuderen maar niet vlotten omdat je bijvoorbeeld werkt naast je studie of omdat je thuis geen rustige omgeving hebt om aan je scriptie te werken? Vaak helpt het om op een rustige locatie te kunnen werken aan je scriptie. Dat kan met studiecoaching! Bovendien kun je dan ook direct je vragen stellen aan een scriptiebegeleider zodat je meteen weer kunt doorwerken aan je scriptie. Je planning is hierbij je leidraad.

Jouw scriptiecoach helpt je echter ook met afstuderen als je moeite hebt met het schrijven van je scriptie. Bijvoorbeeld vanwege dyslexie, AD(H)D, faalangst, perfectionisme, autisme, of een (chronische) ziekte.

Direct een gratis adviesgesprek?

Jouw scriptiecoach begeleidt HBO, master en WO studenten en kan je helpen bij je scriptieonderzoeksvoorstel of herkansing.  Met praktische adviezen helpt Jouw scriptiecoach je weer vooruit. Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in Marketing, Digital, Online, NIMA BNIMA CCommunicatie en Media scripties. Ook voor het verwerken van resultaten, data analyse en statisch onderzoek kun je bij Jouw scriptiecoach aankloppen voor hulp.

Direct hulp nodig?
Neem contact op. 

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen