Scriptieworkshops, snel van start met je scriptie

Naast individuele begeleiding biedt Jouw scriptiecoach ook scriptieworkshops aan. Een scriptieworkshop is een snelle en effectieve manier om van start te gaan met het schrijven van je scriptie of om vooruit te komen in het scriptieproces. Jouw scriptiecoach organiseert scriptieworkshops over diverse uiteenlopende onderwerpen. De scriptieworkshops duren twee uur en worden georganiseerd op vrijdagen. De scriptieworkshops worden enkel gegeven in kleine groepen, zo is er altijd ruimte voor vragen.

Ben je dus op zoek naar een workshop waarin je leert hoe je dat perfecte marketingplan schrijft? Wil je meer weten over positionering of wil je leren hoe je gaat knallen tijdens je scriptieverdediging? Dan ben je bij Jouw scriptiecoach aan het juiste adres.

De scriptieworkshops zijn op aanvraag beschikbaar, neem dus contact met Jouw scriptiecoach op wanneer je geïnteresseerd bent in een workshop over een bepaald onderwerp. De kosten voor een workshop bedragen € 150,– inclusief btw en inclusief al het lesmateriaal dat we nodig hebben tijdens de workshop.

Direct hulp nodig?
Neem contact op. 

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Jouw scriptiecoach biedt de volgende workshops aan:

Scriptieworkshop marketingplan schrijven

Scriptieworkshop marketingplan schrijven

Marketing is een breed begrip. In deze scriptieworkshop nemen we jou mee door de structuur van een (strategisch) marketingplan. Dat begint met een goede afbakening van je onderwerp. Ook krijg je inzicht waar je plan over gaat en hoe je deze concreet maakt voor je opdrachtgever. Welke literatuur en modellen beschikbaar zijn over het onderwerp van je scriptie en hoe je vanuit je analyse werkt naar resultaten, conclusies en je implementatieplan. En hoe geef je het marketingplan invulling?

Scriptieworkshop online marketingplan schrijven

Scriptieworkshop online marketingplan schrijven

Deze scriptieworkshop is geschikt voor scripties die gaan over online marketing, contentstrategie en social media. Belangrijk onderdeel van online marketing is dat je het onderwerp goed moet afbakenen. Wat is de aanleiding en waar zit het ‘probleem’? In deze workshop behandelen we het begrip online marketing en wat hier allemaal onder valt, de literatuur en de modellen. Ook leren we je hoe je het onderzoek het beste kunt vormgeven.

Scriptieworkshop communicatieplan schrijven

Scriptieworkshop communicatieplan schrijven

Communicatie is zo breed als het woord zelf. Denk bijvoorbeeld aan interne communicatie, corporate communicatie of marketingcommunicatie. En ook binnen deze begrippen kun je weer verschillende invalshoeken onderzoeken. Is er bijvoorbeeld een imagoprobleem of wil je een plan voor een merk schrijven? En wat word je eindproduct, een adviesrapport of implementatieplan? Al deze vragen en meer komen aan bod in deze scriptieworkshop.

Scriptieworkshop positioneren

Scriptieworkshop positioneren

In deze scriptieworkshop leer je hoe je kunt komen tot een concreet advies voor positionering. Na afloop weet je welke literatuur en modellen beschikbaar zijn en welke voor- en nadelen hier aan kleven. Je ontdekt hoe de structuur van een onderzoek, waarbij je de positionering in kaart brengt, er uitziet en hoe je een concreet advies kunt formuleren, aangaande de positionering van je opdrachtgever.

Scriptieworkshop Business Model Canvas

Scriptieworkshop Business Model Canvas

In deze scriptieworkshop neemt Jouw scriptiecoach je mee door het Business Canvas Model en specifiek het Value Proposition Canvas. Hoe kun je het model toepassen bij je scriptie? En hoe breng je het klantprobleem aan de hand van relevante inzichten in kaart? Hoe kom je vervolgens tot de juiste propositie? Ook deze workshop is actief. Aan de hand van een case ga je zelf een Business Canvas Model opstellen.

Scriptieworkshop Customer Journey Mapping

Scriptieworkshop Customer Journey Mapping

In deze scriptieworkshop behandelt Jouw scriptiecoach de customer journey en customer journey mapping techniek.  Je leert welke modellen en theorie je kunt gebruiken en hoe je een customer journey kunt optekenen voor de opdrachtgever, waarvoor je je scriptie schrijft. Om een customer journey op te tekenen moet je inzicht krijgen in de huidige en gewenste situatie van jouw opdrachtgever en daarvoor is analyse nodig.

Scriptieworkshop Mindmappen

Scriptieworkshop Mindmappen

Mindmappen is een techniek, die je kunt gebruiken om snel tot een structuur en informatieverzameling te komen voor bijvoorbeeld je scriptie. Met een boomstructuur zet je de structuur van je scriptie op, inclusief de informatie die je voor welk onderdeel nodig hebt. Deze scriptieworkshop is actief, waarbij je echt aan de slag gaat met de techniek en je scriptiestructuur.

Scriptieworkshop Time Management

Scriptieworkshop Time Management

Een waardevolle investering in jezelf voor je scriptieperiode, maar ook daarna. In deze scriptieworkshop krijg je praktische tips aangereikt die zorgen dat je je energie gebruikt voor de juiste zaken. Je leert prioriteiten stellen en zorgt dat je zaken, die je wilt afronden, ook echt op tijd afrondt. Je ontdekt wat je hiervoor nodig hebt en vooral wat moet je hiervoor laten of niet meer moet doen.

Scriptieworkshop Presenteren

Scriptieworkshop Presenteren

En dan is het zover, je mag afstuderen. Het is de bedoeling dat je je scriptie mondeling toelicht met behulp van een presentatie. Maar wat zet je daar in? Hoe maak je het concreet en kom je to the point binnen de gestelde tijd? Welke vragen kun je verwachten? Deze scriptieworkshop zorgt ervoor dat je een vloeiende én boeiende presentatie hebt en goed beslagen ten ijs komt.