Scriptieworkshop time management

De scriptieworkshop time management is een waardevolle investering in jezelf voor je scriptieperiode maar ook daarna. In de scriptieworkshop Time Management krijg je tips aangereikt om te zorgen dat je je energie focust op de juiste zaken. Je leert om een effectieve planning op te stellen. Wat zijn jouw prioriteiten? Hoe zorg je ervoor dat je de zaken die je wilt afronden ook op tijd gaat afronden? Wat heb je hiervoor nodig? En vooral ook, wat moet je hiervoor laten of niet meer doen?

Waarom time management?

Wanneer je altijd tijd tekort komt kan dit slecht zijn voor je gemoedsrust en voor je productiviteit. Het is vervelend als dit ook het geval is bij het schrijven van je scriptie. Gelukkig kan het ook anders! Als je weet wat je wil bereiken, ga je doelbewust plannen en houd je uiteindelijk tijd over. En dat is belangrijk, de boog kan niet altijd gespannen zijn. Soms heb je juist na ontspanning weer extra energie om flinke stappen te zetten met je scriptie.

Over de workshop time management

In de workshop time management leer je om al je activiteiten in kaart te brengen. Vervolgens helpt de scriptiecoach van Jouw scriptiecoach je om ze te prioriteren en ze samen te vatten in een planning. Ook wordt er gekeken naar hoe je zelf je activiteiten zo kunt indelen dat je jouw scriptie wel op tijd afrondt en toch nog voldoende tijd over houdt om ook nog leuke dingen te plannen.

De workshop in detail

Wanneer je kiest voor een workshop time management bij Jouw scriptiecoach ziet de dag van je workshop er ongeveer zo uit.

9.30-10.00: Inloop

10.00: Welkom en kennismaking

10.10: Uitleg wat time management is en hoe je je tijd efficiënt kunt indelen.

11.00: Oefening aan de hand van het behandelde time management model. Je gaat zelf kijken hoe jij je tijd nu indeelt en hoe dit efficiënter kan.

11.30: Bespreken en delen van elkaar learnings en inzichten.

12.00: Einde

Vragen?

Heb je vragen over de scriptieworkshop time management? Neem dan contact met Jouw scriptiecoach. Bij Jouw scriptiecoach kunt je naast voor het volgen van scriptieworkshops ook kiezen voor 1-op-1 begeleiding. Het is ook mogelijk om een combinatie te maken van de workshop en persoonlijke begeleiding. Vraag een gratis adviesgesprek aan voor de mogelijkheden.

Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in marketing, online, digital communicatie en media. Wij kunnen je o.a. helpen als je Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Commerciële EconomieMarketing, Communicatie, Digital, Communication & Multimedia design, Media en Entertainment (MEM), Marketing NIMA B, Marketing NIMA C, International Communication & Media, Journalistiek of International Media en Entertainment studeert. Al onze scriptiebegeleiders zijn expert in hun vakgebied en hebben ruime werkervaring. En ook bij kwalitatieve of kwantitatieve analyses (SPSS en STATA)  kunnen we je helpen.

Praktische details

Datum: Op aanvraag beschikbaar
Duur
: van 10-12u
Locatie: A. Hofmanweg 46, 2031 BL Haarlem
Docent: Linda Hovestad
Kosten: € 150,– incl btw, incl. lesmateriaal

meld je aan