Scriptieworkshop presenteren

En dan is het zover, je mag afstuderen. En hiervoor is het de bedoeling dat je je scriptie mondeling toelicht met behulp van een presentatie. Hoe je dat kunt doen, leer je in deze scriptieworkshop.

Over de scriptieworkshop presenteren

Alle begin is moeilijk. Het kan zijn dat je nog maar weinig presentaties hebt gegeven en je op zoek bent naar een steuntje in de rug om zelfverzekerder over te komen. Of dat je juist vaker presentaties geeft, maar je nog steeds gespannen voelt op het moment dat je dan echt moet spreken. We gaan in deze scriptieworkshop Presenteren in op de presentatievaardigheden. Zodat jij daadwerkelijk relaxter in je vel zit als je moet gaan verdedigen.

Daarnaast behandelen we de structuur van je presentatie. Wat zet je in je presentatie? Hoe maak je jouw verhaal concreet en hoe blijf je to the point? Je oefent je presentatie zodat je weet of je jouw verhaal wel kunt afronden binnen de gestelde tijd. Deze scriptieworkshop zorgt er dus ook voor dat je een goedlopende presentatie hebt en dat je daarnaast goed beslagen ten ijs komt.

De workshop in detail

Wanneer je kiest voor een workshop time management bij Jouw scriptiecoach ziet de dag van je workshop er ongeveer zo uit.

9.30-10.00: Inloop

10.00: Welkom en kennismaking

10.10: Hoe bouw je je presentatie op en wat zet je erin?

11.00: Opzet maken van je eigen afstudeerpresentatie.

11.30: Ruimte voor het stellen van vragen.

12.00: Einde

Vragen?

Heb je vragen over de scriptieworkshop presenteren? Neem dan contact op met Jouw scriptiecoach. Jouw scriptiecoach staat voor je klaar wanneer je net even dat steuntje in je rug nodig hebt. Naast scriptieworkshops kun je bij Jouw scriptiecoach ook terecht voor 1-op-1 scriptiebegeleiding of voor een combinatie van 1-op-1 begeleiding en een scriptieworkshop.Vraag een gratis adviesgesprek aan voor de mogelijkheden.

Praktische details

Datum: Op aanvraag beschikbaar
Duur
: van 10-12u
Locatie: A. Hofmanweg 46, 2031 BL Haarlem
Docent: Linda Hovestad
Kosten: € 150,– incl btw, incl. lesmateriaal

meld je aan