Scriptieworkshop Communicatie

Schrijf je een scriptie met als onderwerp communicatie? Dan is deze scriptieworkshop iets voor jou! In deze workshop krijg je praktische handvatten voor het schrijven van je scriptie.
Communicatie als onderwerp? Met deze workshop krijg je praktische handvatten voor je scriptie.

Over de workshop

In de scriptieworkshop communicatie gaan we dieper in op verschillende soorten communicatieplannen. We behandelen welke richtingen je kunt kiezen en daarnaast behandelen we ook theorieën en modellen die je hierbij kunt toepassen. Uiteraard kijken we ook naar de methodologie en de onderzoeksvraag van je scriptie. Want hoe formuleer je een goed afgebakende onderzoeksvraag en zorg je dat je opdrachtgever hier tevreden over is?

In de scriptieworkshop behandelen we ook de manier van onderzoek in je scriptie. Want hoe ga je het onderzoek vormgeven? Kies je voor kwantitatief onderzoek of juist kwalitatief onderzoek? Of juist een combinatie hiervan? En in welke vorm ga je het onderzoek uitvoeren? Allemaal vragen die we samen gaan doorlopen. Tot slot staan we stil bij het implementatieplan en hoe je dit op de juiste manier neerzet en opbouwt.

De workshop in detail

Wanneer je kiest voor een scriptieworkshop communicatie bij Jouw scriptiecoach ziet de dag van je workshop er ongeveer zo uit.

9.30-10.00: Inloop

10.00: Welkom en kennismaking

10.10: Hoe bouw je een (strategisch) communicatieplan op en welke modellen en theorieën kun je hierbij gebruiken.

11.00: Oefening om de structuur van je eigen communicatieplan op te stellen inclusief de modellen die je gaat gebruiken.

11.30: Ruimte voor vragen.

12.00: Einde

Vragen?

Heb je vragen over de scriptieworkshop communicatie? Neem dan contact op met Jouw scriptiecoach. Wij vertellen je graag meer over de inhoud van de workshop.

Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in marketing, online, digital communicatie en media. Wij kunnen je o.a. helpen als je Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Commerciële EconomieMarketing, Communicatie, Digital, Communication & Multimedia design, Media en Entertainment (MEM), Marketing NIMA B, Marketing NIMA C, International Communication & Media, Journalistiek of International Media en Entertainment studeert. Al onze scriptiebegeleiders zijn expert in hun vakgebied en hebben ruime werkervaring. En ook bij kwalitatieve of kwantitatieve analyses (SPSS en STATA)  kunnen we je helpen.

Praktische details

Datum: Op aanvraag beschikbaar
Duur
: van 10-12u
Locatie: A. Hofmanweg 46, 2031 BL Haarlem
Docent: Linda Hovestad
Kosten: € 150,– incl btw, incl. lesmateriaal

meld je aan