Scriptiebootcamp

Een scriptiebootcamp, iets voor jou?

Waar denk jij aan bij het woord ‘bootcamp’? Aan uren sporten in de sportschool of aan rennen door de modder? Bij Jouw scriptiecoach denken we aan onze scriptiebootcamp.

Wanneer je in de vakantieperiode wat extra tijd wilt besteden aan je scriptie en je schoolbegeleider niet bereikbaar is of wanneer je gewoon net wat grotere stappen wilt zetten zijn wij er voor je met onze bootcamp.

In vijf ochtenden ga je zelf aan de slag met je scriptie onder begeleiding van de scriptiecoach van Jouw scriptiecoach. Gedurende deze vijf ochtenden heb je vijf scriptiebegeleidingsuren tot je beschikking. En je kunt vervolgens gedurende deze uren alle inhoudelijke vragen stellen die in je opkomen aan onze scriptiebegeleider. Elke student die een scriptie moet schrijven kan meedoen, ongeacht welke opleiding je volgt en in welke fase van je scriptieproces je zit.

Over de scriptiebootcamp

Wanneer: Scriptiebootcamps zijn op aanvraag beschikbaar gedurende schoolvakanties. Je kunt zelf 5 studieochtenden inplannen, evenals de 5 uur scriptiebegeleiding.
Locatie: A. Hofmanweg 46, 2031 BL Haarlem
Docent: Linda Hovestad
Kosten: € 350,– incl btw, incl. lesmateriaal voor 5 studieochtenden en 5 uur scriptiebegeleiding

Inschrijven voor scriptiebootcamp

Direct hulp nodig?
Neem contact op.

Linda Hovestad, scriptiebegeleider jouw scriptiecoach. Voor marketing, communicatie en media.
Gratis adviesgesprek aanvragen

Boek direct jouw scriptiebootcamp. Zodat je ook gedurende de vakantieperiode meters kunt maken.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jouw scriptiecoach. Je kunt de bootcamp ook combineren met persoonlijke begeleiding. Je krijgt sowieso 5 scriptiebegeleidingsuren bij een bootcamptraject. Vraag een gratis adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Vul hieronder jouw gegevens in: