Scriptiehulp voor master en universitaire studenten

Ben je op zoek naar hulp bij het schrijven van je master of universitaire scriptie? Bij Jouw scriptiecoach hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van universitaire studenten. Onze scriptiebegeleiders hebben vaak zelf ook een academische scriptie geschreven (sommige zelfs meerdere) en daarnaast hebben ze allemaal ervaring met het begeleiden van universitaire studenten. Met onze scriptiebegeleiding kun je daarom snel meters maken.

Scriptiehulp voor iedere situatie

Als je een master of universitaire scriptie schrijft is het belangrijk dat je tot de juiste synthese komt die bewijst dat jij inzicht hebt in de wetenschappelijke literatuur over jouw scriptie. Daarnaast moet je foutloos formuleren, ook als je een Engelse thesis schrijft. Je scriptietekst moet wetenschappelijk zijn, zonder dat je te wollig of abstract wordt.

Altijd op maat

Wij begeleiden HBO, master en universitaire studenten van bijna iedere opleiding. Daarnaast hebben we ervaring met elke universiteit in Nederland. Het maakt ook niet uit of je een voltijd, deeltijd of duale opleiding volgt of je studie combineert met je werk. Bij ons is de scriptiebegeleiding altijd maatwerk. Daarom hanteren wij flexibele openingstijden (ook in de avonden en weekenden). Hierdoor kun je altijd kiezen voor de vorm van scriptiebegeleiding die het beste bij jouw situatie past. Je maakt hierover zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider.

Scriptiebegeleiders met expertise

Wij werken met een team scriptiebegeleiders met allemaal een eigen expertise. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in marketing, communicatie, media, onderwijs, arbeid en zorg. Behalve dat wij op academisch niveau met je kunnen sparren, brengen wij ook veel inhoudelijke kennis mee door onze relevante werkervaring. Daarnaast kun je met ons ook inhoudelijk sparren, bijvoorbeeld als je hulp zoekt bij het literatuuronderzoek, het conceptueel model, kwantitatief onderzoek (SPSS/Stata) of kwalitatief onderzoek. Wij weten uit ervaring waar een master of universitaire scriptie aan moet voldoen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw wetenschappelijke onderbouwing in orde is en dat je geen moeilijk leesbaar document inlevert.

Scriptiehulp, online of op locatie

Bij ons kun je kiezen voor  online begeleiding (opmerkingen in het document, via mail, telefonisch of via Skype) of begeleiding op locatie in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar, Leeuwarden, Maastricht, Delft, Enschede, Deventer en Eindhoven. Woon je niet in een van deze steden, geen probleem! Neem ook dan contact met ons op, er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Meer informatie?

Bij Jouw scriptiecoach ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar scriptiebegeleiding bij jouw master of universitaire scriptie of herkansing. Wij kunnen je helpen bij het opleveren van een scriptie die aansluit bij de door jouw opleiding gestelde eisen. Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan en hoor hoe wij jou kunnen helpen.

Hulp bij je master of universitaire scriptie?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.