Technische Bedrijfskunde

Scriptiebegeleiding Technische Bedrijfskunde

Als je Technische Bedrijfskunde studeert leer je mensen aan te sturen in een technische omgeving. Met jouw inzichten kun je productieprocessen en daarmee bedrijven efficiënter, goedkoper en duurzamer maken.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Aan het einde van je studie zul je de door jou opgedane kennis moeten vertalen naar een plan van aanpak of onderzoeksvoorstel en daarna ga je je scriptie schrijven. Soms is het lastig om een goede aanleiding te formuleren. En soms gaat het juist om de probleemstelling, die zowel een interne als externe context moet hebben om te kunnen komen tot een afgebakende onderzoeksdoelstelling. Geen nood, wij kunnen je hierbij helpen! Ook kunnen we je helpen  als je vastloopt op de literatuur en theorie, de hoofd- en deelvragen en de onderzoeksmethode. Ook kunnen we je helpen bij het verwerken van je onderzoeksresultaten. Onze scriptiebegeleiders zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring. Zo helpen scriptiebegeleiders Rieks Broersma, Martin Danko en Harry Steenkamp je als je Technische Bedrijfskunde studeert.

Daarnaast hebben wij ook ervaren onderzoekers in huis die je kunnen helpen bij het transcriberen en coderen van je kwalitatieve resultaten. Of juist het verwerken van je kwantitatieve data in een statistiekprogramma als SPSS.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend. Een overzicht van al onze locaties waar we op locatie begeleiden vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Harry een studie…

Volledig profiel van: Harry Steenkamp

Martin Danko

Martin Danko

Martin Danko is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van de scriptie of een herkansing. Als strategische…

Volledig profiel van: Martin Danko