Pedagogische Wetenschappen

Scriptiebegeleiding Pedagogische Wetenschappen

Bij Pedagogische wetenschappen bestudeer je de ontwikkeling en opvoeding van kinderen binnen gezinnen en andere opvoedingssituaties. Gedurende je opleiding leer je van alles over de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen binnen het onderwijs. Bij het schrijven je scriptie kun je vervolgens veel kanten op. Wij begeleiden zowel hbo-studenten (Pedagogiek) als universitaire studenten bij het schrijven van hun scriptie.

Hoe wij je helpen?

Wij geven scriptiehulp van A tot Z. Wij begeleiden je zowel inhoudelijk als ook op het academisch schrijven, maar ook bij het gemotiveerd blijven en het op tijd afronden van je scriptie. Het empirisch onderzoek is meestal kwantitatief van aard, waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van SPSS. Daarnaast dien je jouw onderzoek te rapporteren volgens de richtlijnen van APA.

Onze scriptiebegeleiders zijn zeer ervaren en hebben al vele studenten Pedagogiek en Pedagogische Wetenschappen geholpen. Zij zijn zelf veelal gepromoveerd en zijn ook goed op de hoogte van de eisen die je opleiding stelt aan je scriptie. We vinden daarom bijna altijd per direct een geschikte scriptiebegeleider voor jou.

Zo helpen scriptiebegeleiders Raqib Joeman en Lisa van Mierlo je als je Pedagogiek of Pedagogische Wetenschappen studeert. Daarnaast hebben wij ook ervaren onderzoekers in huis die je kunnen helpen bij het transcriberen en coderen van je kwalitatieve resultaten. Of juist het verwerken van je kwantitatieve data in een statistiekprogramma als SPSS.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend. Een overzicht van al onze locaties waar we op locatie begeleiden vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Raqib Joeman

Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing, zowel op HBO als WO niveau….

Volledig profiel van: Raqib Joeman