Scriptiebegeleiding NTI hogeschool

Scriptiebegeleiding NTI hogeschool

Volg je een opleiding bij NTI hogeschool en ga je beginnen met je onderzoeksvoorstel of het schrijven van je scriptie en kun je hier wel een steuntje in de rug bij gebruiken? Onze scriptiebegeleiders zijn goed op de hoogte van de eisen en competenties zoals deze gesteld worden door het NTI. Zo hebben wij al vele NTI studenten met succes naar de eindstreep begeleid (zie ook onze reviews). Bovendien is onze scriptiebegeleiding flexibel, zo kun je bij ons ook in de avonduren en het weekend begeleiding krijgen.

Ervaren scriptiebegeleiders die op de hoogte zijn van de eisen van het NTI

Jouw scriptiecoach werkt met een team ervaren scriptiebegeleiders die allemaal beschikken over relevante werkervaring en daarnaast zelf een master hebben afgerond of zijn gepromoveerd. Bovendien zijn we goed op de hoogte die het NTI stelt aan het schrijven van je onderzoeksvoorstel en/of scriptie.

Waar kunnen we je bij helpen?

Wij kunnen je helpen bij alle facetten van het schrijven van je onderzoeksvoorstel (of plan van aanpak) en je scriptie. Denk bijvoorbeeld aan het:

 • Concretiseren van je onderwerp
 • Structureren van je onderzoeksvoorstel en scriptie
 • Concretiseren van je aanleiding en probleemstelling
 • Afbakenen van je onderwerp richting de juiste onderzoeksdoelstelling
 • Schrijven van je theoretisch kader
 • Zoeken van de juiste bronnen en literatuur
 • Schrijven van je onderzoeksmethode
 • Kiezen en onderbouwen van je onderzoeksmethode
 • Onderbouwen van betrouwbaarheid en validiteit
 • Opzetten van je onderzoek
 • Verwerken van resultaten
 • Formuleren van conclusies en aanbevelingen (of implementatieplan
 • Schrijven van discussie en reflectie

Kortom, je krijgt bij ons hulp van A tot Z. Zowel als je nog moet starten als bij een herkansing of afgekeurd onderzoeksvoorstel en/of scriptie.

Voor welke NTI opleidingen bieden wij hulp?

Onze begeleiders kunnen je helpen als je één van onderstaande opleidingen volgt:

Concrete en praktische scriptiebegeleiding toegespitst op de praktijk

Nadat je een gratis adviesgesprek hebt aangevraagd en we hebben vastgesteld welke scriptiebegeleider het beste bij jouw onderwerp en afstudeerrichting past start de begeleiding. Wij bieden begeleiding aan op locatie of online begeleiding. Soms kan het handig zijn om echt face to face af te spreken, bijvoorbeeld als je gaat beginnen en nog zoekende bent naar hoe je je onderwerp gaat afbakenen. Of als je extra hulp wilt bij je analyse in SPSS. Vaak kun je echter prima uit de voeten met online begeleiding. Bijvoorbeeld als we je document gaan doorlezen en voorzien van opmerkingen waarmee je je document kunt aanscherpen. Vaak kun je met deze feedback, die je vervolgens bespreekt met je scriptiebegeleider via Skype of telefoon, weer verder. Ook werken we vaak met Google Docs en Skype zodat we direct samen in het document kunnen werken.

Kies je voor Jouw Scriptiecoach dan kies je voor de volgende voordelen:

 • Direct hulp van een scriptiecoach of scriptiebegeleider die expert is in jouw afstudeerrichting en ook op de hoogte is van de richtlijnen van het NTI.
 • Flexibele begeleiding, zo kun je kiezen uit een combinatie van online scriptiehulp en scriptiehulp op locatie en kun je ook hulp krijgen ‘s avonds en in het weekend.
 • Wij hanteren voor deeltijdstudenten hetzelfde tarief als reguliere studenten en de tarieven zijn ook vrijgesteld van btw.
 • Betaalt je werkgever, kun je jouw persoonsgebonden budget inzetten of ben je zelfstandig ondernemer? Dan is het ook mogelijk om een factuur op naam te ontvangen zodat je de kosten kunt declareren, door je werkgever kunt laten betalen of als kosten op te voeren bij de belastingdienst. Informeer naar de mogelijkheden.

Raqib Joeman

Raqib Joeman

Raqib Joeman is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing, zowel op HBO als WO niveau….

Volledig profiel van: Raqib Joeman

Marguérite van der Laan

Marguérite van der Laan

Marguérite van der Laan is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Marquérite een…

Volledig profiel van: Marguérite van der Laan

Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Daarnaast…

Volledig profiel van: Linda Hovestad