Scriptiebegeleiding NIMA C Marketing

Wil je uitblinken in het marketing vak? En het hoogst haalbare vakdiploma in de marketing behalen? Dan heb je met NIMA C Marketing de juiste keuze gemaakt. Het NIMA C traject bestaat uit een theoretisch examen wat je met een voldoende afgerond moet hebben voordat je kunt starten met de scriptie. Ook het scriptietraject bestaat uit twee delen. De analysefase tot aan de strategische opties en de presentatie die je aan het NIMA geeft om de operationele uitwerking te presenteren.

NIMA C is geen gemakkelijke opleiding. Het vraagt veel inzet en motivatie. Als je voor de uitdaging staat om aan het NIMA C afstudeertraject te beginnen, kun je vaak wel een steuntje in de rug gebruiken. Het is fijn om inhoudelijk te kunnen sparren met een coach die je onderwerp en werkveld begrijpt en die je zowel op inhoud als structuur kan uitdagen.

Onze werkwijze

We spreken eerst je scriptieonderwerp telefonisch door om te kijken hoe je deze scriptie het beste kunt aanvliegen. Vervolgens kijken we welke modellen je kunt gebruiken voor je externe en interne analyse en hoe je trechtert naar je operationeel plan. Om alvast goed richting te geven aan het onderwerp vragen wij je voorafgaand een kleine presentatie te maken van de aanleiding en het voorlopig centraal probleem. Deze stuur je ons toe en vervolgens ontvang je concrete feedback om te kunnen starten met je analyse.

Gedurende het traject is Jouw scriptiecoach verder jouw sparringpartner. Wij lezen jouw documenten tussentijds door en je ontvangt concrete feedback in het document. Daarnaast bellen we regelmatig om de voortgang te bespreken. Uiteraard kun je ons ook tussentijds altijd vragen stellen.

Ervaring leert dat dit voldoende is om een scriptie op te leveren die geheel aansluit bij de NIMA eisen en voorwaarden. Tot slot oefenen we samen je presentatie. Hierbij wordt gericht ingegaan op de inhoud en vorm van je presentatie. En we kijken welke vragen je mogelijkerwijs kunt verwachten van de NIMA examinatoren. Je gaat dus goed voorbereid op voor je examen.

Kosten

Voor NIMA C scriptiebegeleiding koop je afhankelijk van de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt bij het schrijven van je plan vooraf je uren in bij Jouw scriptiecoach.

De tarieven voor scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach zijn scherp en vrijgesteld van btw voor studenten van regulier onderwijs. Vanaf 5 uur geldt daarnaast korting op het uurtarief. Ook is het mogelijk om een factuur op naam van je werkgever of opdrachtgever te zetten. In dat geval komt er wel 21% btw bij. Neem contact met Jouw scriptiecoach op voor de mogelijkheden.

Hulp bij je Marketing NIMA C plan? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Wil je weten hoe Jouw scriptiecoach jou kan helpen met je Marketing NIMA C plan? Jouw scriptiecoach helpt je bij het opleveren van een marketingplan dat voldoet bij de eisen die het NIMA stelt. Je krijgt daarnaast ook meteen examentraining. Zodat je goed voorbereid opgaat voor het examen.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.