Scriptiebegeleiding NIMA B marketing

Ga je beginnen met je marketingplan voor het NIMA B examen? Of ben je al begonnen en helaas gezakt? Je kunt bij Jouw scriptiecoach aankloppen voor begeleiding bij onderstaande Marketing NIMA B opleidingen. Als scriptiecoach zijn onze scriptiebegeleiders goed op de hoogte van de scriptie eisen en competenties zoals deze gesteld worden door het NIMA. We zorgen dus dat je scriptie meteen in de juiste vorm gegoten wordt.

Voor welke Marketing NIMA B opleiding ga jij een plan schrijven?

Digital marketing

Hoe ga je als marketingprofessional om met een wereld waarin consumenten vrijwel continue online zijn? En toegang hebben tot bronnen van informatie die hun koopbeslissingen sterk beïnvloeden? Terwijl je als organisatie nauwelijks invloed kunt uitoefenen op deze informatiebronnen. Welke online strategie kies je dan? Dit is exact waarvoor de opleiding Marketing NIMA B Digital je opleidt. En als kers op de taart schrijf je hiervoor ook een marketingplan. Jouw scriptiecoach kan je helpen een plan op te leveren dat voldoet aan de NIMA eisen.

Consumer marketing

Het consumentenmarketing vakgebied is sterk aan het veranderen. Mede als gevolg van een steeds grilligere consument die zichzelf moeilijker laat verleiden tot een aankoop. Markten veranderen ook als gevolg van deze ontwikkelingen. Nieuwe toetreders komen ineens de markt op met een heel ander verdienmodel. En daarnaast gaat de traditionele marketing ook gewoon door. Marketing NIMA B Consumentenmarketing speelt in op al deze aspecten. Welke invalshoek je ook kiest, Jouw scriptiecoach kan je helpen een scriptie op te leveren die voldoet aan de NIMA eisen.

Business marketing

Business marketing verschuift ook steeds meer naar online. Persoonlijk contact is nog steeds belangrijk, alleen is de rol van de accountmanager wel veranderd. Het creëren van een onderscheidende positionering en propositie wordt steeds belangrijker voor organisaties die niet op prijs uitgemolken willen worden. Hoe doe je dat dan? Marketing NIMA B Business marketing speelt in op al deze aspecten. Jouw scriptiecoach kan je hierbij helpen zodat je een scriptie oplevert die voldoet aan de NIMA eisen.

Customer Insights Management

Als gevolg van de online ontwikkeling komt er steeds meer informatie beschikbaar. Naast klantendata en CRM data kunnen we ook webstatistics en social media data toevoegen. We krijgen een rijker klantprofiel en kunnen onze proposities aanscherpen op wat onze klant wil. Je kunt persona’s creëren en kijken hoe je de touch points (contactmomenten) efficiënt kunt benutten in de communicatie. De opleiding Marketing NIMA B Customer Insights gaat in op al deze aspecten. Jouw scriptiecoach kan je helpen met een scriptie die aansluit bij de eisen van NIMA.

Hoe werkt Jouw scriptiecoach?

We spreken eerst je scriptieonderwerp telefonisch door om te kijken hoe je deze scriptie het beste kunt aanvliegen. Vervolgens bespreken welke modellen je kunt gebruiken voor je externe en interne analyse en hoe je trechtert naar je operationeel plan.

Jouw scriptiecoach begeleidt je zowel op inhoud als structuur. Je ontvangt van Jouw scriptiecoach een uitgebreide syllabus. Deze syllabus is een handig naslagwerk gedurende het schrijven van je plan. Iedere NIMA opleiding heeft verschillende eisen. De syllabus is zo opgebouwd dat deze volledig aansluit bij de eisen van het NIMA.

Gedurende het traject is Jouw scriptiecoach verder jouw sparringpartner. We vragen je eerst om een nul opdracht te schrijven. Met het doel te kijken of je onderwerp NIMA proof is. Vervolgens kun je beginnen met je analyse. En daarna je operationeel plan. Jouw scriptiecoach leest de documenten tussentijds door en geef feedback in het document. Daarnaast bellen we regelmatig om de voortgang te bespreken.

Ervaring leert dat dit voldoende is om een scriptie op te leveren die geheel aansluit bij de NIMA eisen en voorwaarden. Tot slot oefenen we samen je presentatie. Hierbij wordt gericht ingegaan op de inhoud en vorm van je presentatie. En we kijken welke vragen je mogelijkerwijs kunt verwachten van de NIMA examinatoren. Je gaat dus goed voorbereid op voor je examen.

Kosten

Je koopt voor NIMA B scriptiebegeleiding afhankelijk van de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt bij het schrijven van je plan vooraf je uren in.

De tarieven voor scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach zijn scherp en vrijgesteld van btw voor studenten van regulier onderwijs. Vanaf 5 uur geldt daarnaast korting op het uurtarief.  Ook is het mogelijk om een factuur op naam van je werkgever of opdrachtgever te zetten. In dat geval komt er wel 21% btw bij. Neem contact met Jouw scriptiecoach op voor de mogelijkheden.

Hulp bij je Marketing NIMA B plan? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Wil je weten hoe Jouw scriptiecoach jou kan helpen met je Marketing NIMA B plan? Jouw scriptiecoach kan je helpen bij het opleveren van een marketingplan dat voldoet bij de eisen die het NIMA stelt. Je krijgt daarnaast ook meteen examentraining. Zodat je goed voorbereid opgaat voor het examen.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.