Coaching NIMA B communicatie

Volg je een opleiding voor NIMA Corporate Communicatie B of NIMA Marketingcommunicatie B bij ISBW, NCOI, SRM of ICM? En ga je binnenkort beginnen met het communicatieplan voor NIMA? Of ben je al begonnen en helaas gezakt? Onze coaches zijn goed op de hoogte van de scriptie eisen en competenties zoals deze gesteld worden door het NIMA. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het schrijven van een communicatieplan en de verdediging bij het NIMA. Wij begeleiden ook studenten die zich richten op de Non-Profit sector.

NIMA Corporate Communicatie B

Bij  Corporate Communicatie bekijk je hoe de organisatie waarvoor je het plan schrijft het huidige beleid heeft vormgegeven en hoe ze dit kunnen verbeteren. Het doel van corporate communicatie is dan ook om een goede reputatie te creëren bij de verschillende stakeholders.

NIMA Marketingcommunicatie B

Marketingcommunicatie wordt ingezet om als organisatie je commerciële doelstellingen te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een communicatieplan voor de  introductie van een nieuw product of dienst. Of aan het ontwikkelen van een merkcampagne.

Onze coaches

Jouw scriptiecoach werkt met een team ervaren coaches die jou zowel inhoudelijk kunnen ondersteunen bij het schrijven van jouw communicatieplan, als op structuur en proces. Al onze coaches hebben ervaring met de eisen zoals het NIMA deze stelt en kunnen je zowel helpen bij het schrijven van jouw plan als voorbereiding op de presentatie. Daarnaast hebben alle coaches relevante werkervaring, zij zijn allemaal werkzaam als consultant met de nodige werkervaring in het marketing- en communicatiewerkveld. Voor het schrijven van een plan ontvang je van ons een handige syllabus waarin staat hoe je jouw plan kunt opbouwen. Daarnaast werken wij met een aantal persoonlijke contactmomenten waarbij je feedback krijgt op je plan. Tot slot plannen wij altijd een aparte sessie in nadat je jouw plan hebt ingeleverd bij het NIMA. Daarin bespreken we jouw presentatie, kijken we naar de opbouw van het document en bereiden we jouw voor op kritische vragen. Op deze manier ga je goed voorbereidt op voor jouw examen.

Onze werkwijze

Nadat je een gratis adviesgesprek hebt aangevraagd en we hebben vastgesteld welke NIMA coach het beste bij jouw onderwerp past, beginnen we eerst met een zogenaamde 0-opdracht, je zet je uitgangspunten op papier en stuurt deze naar jouw coach. Vervolgens spreken jullie het onderwerp telefonisch door om te kijken hoe je jouw communicatieplan het beste kunt aanvliegen en waarop je jouw analyse moet richten. Vaak maak je daarna meteen ook afspraken om elkaar face to face te ontmoeten. Dat is veelal op locatie bij de coach zelf.

Onze tarieven

Ook voor begeleiding bij NIMA opleidingen hanteren wij onze reguliere tarieven. Nadat je een telefonische intake hebt aangevraagd kunnen wij een inschatting maken van het benodigd aantal uur. Vervolgens kun je direct de uren online bestellen. Betaalt jouw werkgever? Ook dat kan! Wij kunnen de factuur altijd op naam van jouw werkgever zetten. Bij facturen op naam van je werkgever geldt wel een toeslag van 21% btw.