Scriptiebegeleiding NIMA B communicatie

Als je NIMA B Communicatie hebt gedaan en je gaat op voor het B2 examen bij het NIMA, dan wil je uiteraard goed beslagen ten ijs komen. Onze scriptiebegeleiders zijn dan ook goed op de hoogte van de scriptie eisen en competenties zoals deze gesteld worden door het NIMA. Daardoor zorgen we ervoor  dat je communicatieplan meteen in de juiste vorm gegoten wordt.

Voor welke NIMA B Communicatie richting ga jij een plan schrijven?

Voor het behalen van de B2 module schrijf je een communicatieplan, welke je gaat presenteren en verdedigen tijdens een mondeling examen. Je kunt hierbij kiezen uit onderstaande twee communicatie specialisaties. Wij begeleiden ook studenten die zich richten op de Non-Profit sector.

NIMA B2 Corporate Communicatie 

Bij  Corporate Communicatie bekijk je hoe de organisatie waarvoor je het plan schrijft het huidige beleid heeft vormgegeven en hoe ze dit kunnen verbeteren. Het doel van corporate communicatie is dan ook om een goede reputatie te creëren bij de verschillende stakeholders.

NIMA B2 Marketingcommunicatie 

Marketingcommunicatie wordt ingezet om als organisatie je commerciële doelstellingen te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een communicatieplan voor de  introductie van een nieuw product of dienst. Of aan het ontwikkelen van een merkcampagne.

Hoe werkt Jouw scriptiecoach?

We spreken eerst je scriptieonderwerp telefonisch door om te kijken hoe je deze scriptie het beste kunt aanvliegen. Jouw scriptiecoach begeleidt je vervolgens op zowel inhoud, proces als structuur.

De scriptiebegeleider die jou gaat begeleiden stelt een planning op. Daarnaast heb je een aantal feedback momenten waarbij jouw scriptiebegeleider je plan leest en voorziet van feedback in het document. Daarnaast bellen we regelmatig om de voortgang te bespreken. Ervaring leert dat dit voldoende is om een plan op te leveren dat geheel aansluit bij de NIMA eisen en voorwaarden.

Tot slot oefenen we samen je presentatie. Hierbij wordt gericht ingegaan op de inhoud en vorm van je presentatie. En we kijken welke vragen je mogelijkerwijs kunt verwachten van de NIMA examinatoren. Je gaat dus goed voorbereid op voor je examen.

Kosten

Je koopt voor NIMA B scriptiebegeleiding afhankelijk van de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt bij het schrijven van je plan vooraf je uren in. Onze tarieven voor scriptiebegeleiding zijn scherp en vrijgesteld van btw voor studenten van regulier onderwijs. Vanaf 5 uur geldt daarnaast korting op het uurtarief.

Ook is het mogelijk om een factuur op naam van je werkgever of opdrachtgever te zetten. In dat geval komt er wel 21% btw bij. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hulp bij je NIMA Communicatie B?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.