Scriptiehulp als je een media scriptie gaat schrijven

Volg je een opleiding waarin nieuwe media centraal staat? Dan weet je waarschijnlijk alles over de nieuwste trends, technologie en online en social media. Gedurende je afstuderen ga je deze kennis toepassen. Maar wat ga je dan onderzoeken?

De wereld van media is voortdurend in verandering. De ontwikkeling van nieuwe technologieën gaan razendsnel en de doelgroepen die gebruik maken van deze technologieën zijn steeds grilliger en moeilijker te bereiken. Bij je afstudeeronderwerp kun je dus alle kanten uit. Je kunt bijvoorbeeld een product, dienst of oplossing bedenken en implementeren of je doet de lancering van een nieuw product of dienst. Of je onderzoekt wat de doelgroep wil of schrijft juist een marketingplan, positioneringsstrategie of communicatieplan.

Waar kan Jouw scriptiecoach je bij helpen?

Onze scriptiebegeleiders zijn expert als het gaat om marketing en communicatie en kunnen jou helpen met verschillende invalshoeken. Vaak begint een soepel scriptietraject met het juist formuleren van het probleem en de aanleiding. Als je dit meteen goed doet aan het begin van je scriptietraject, voorkom je dat je verzand in bergen informatie. Welk probleem is nog niet onderzocht? Waarom wil jouw opdrachtgever die App ? Op welke doelgroep moet je je richten? Onze scriptiebegeleiders kunnen je hierbij helpen. Wij zijn gedurende jouw afstudeertraject jouw inhoudelijke sparringpartner.

Wij kunnen je helpen bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie. En ook als je scriptie is afgekeurd kun je ons inschakelen om aan de hand van concrete feedback je document aan te passen.  Ieder traject voor scriptiebegeleiding is maatwerk en sluit altijd goed aan bij de fase waarin je jezelf in het scriptietraject bevindt. Je kunt ons daarom zien als jouw sparringpartner, die je helpt om je deadline te halen.

Welke opleidingen?

Volg je een van onderstaande opleidingen en wil je hulp van een scriptiebegeleider die expert is op jouw afstudeeronderwerp? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

 • Media en Entertainment Management (MEM)
 • Media, Informatie en Communicatie
 • International Bachelor Communication and Media
 • Creative Business
 • Nieuwe media en Digitale cultuur
 • Communications and Multimedia Design
 • Communicatiesystemen
 • Professional Master in Media Innovation
 • Film en Audiovisuele Media
 • International Media en Entertainment Management
 • Media en Cultuur
 • Journalistiek en Nieuwe Media

Vraag direct jouw gratis adviesgesprek aan

Wil jij hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Wij nemen snel (vaak al dezelfde dag, maar uiterlijk binnen één werkdag) contact met je op. Vervolgens kunnen we bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kunnen helpen. Wij werken met een team van ervaren scriptiebegeleiders. En als je hulp wilt bij je onderzoeksmethodologie, kwalitatief of kwantitatief onderzoek of juist hoe je jouw resultaten kunt verwerken in SPSS, dan kunnen onze begeleiders je ook op weg helpen!

Wil je direct hulp bij je scriptie?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.