Scriptiebegeleiding voor media opleidingen

Volg je een opleiding waarin nieuwe media centraal staat? Dan weet je waarschijnlijk alles over de nieuwste trends, technologie en online en social media. Gedurende je afstuderen ga je deze kennis toepassen. Maar wat ga je dan onderzoeken? De wereld van media is voortdurend in verandering. De ontwikkeling van nieuwe technologieën gaan razendsnel en de doelgroepen die gebruik maken van deze technologieën zijn steeds grilliger en moeilijker te bereiken. Bij je afstudeeronderwerp kun je dus alle kanten uit. Je kunt bijvoorbeeld een product, dienst of oplossing bedenken en implementeren of je doet de lancering van een nieuw product of dienst. Of je onderzoekt wat de doelgroep wil of schrijft juist een marketingplan, positioneringsstrategie of communicatieplan.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Onze scriptiebegeleiders zijn expert als het gaat om marketing en communicatie en kunnen jou helpen met verschillende invalshoeken. Vaak begint een soepel scriptietraject met het juist formuleren van het probleem en de aanleiding. Als je dit meteen goed doet aan het begin van je scriptietraject, voorkom je dat je verzand in bergen informatie. Welk probleem is nog niet onderzocht? Waarom wil jouw opdrachtgever die App ? Op welke doelgroep moet je je richten? Onze scriptiebegeleiders kunnen je hierbij helpen. Wij zijn gedurende jouw afstudeertraject jouw inhoudelijke sparringpartner.

Jouw scriptiecoach helpt jou als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen als je bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer ziet en echt hulp wil met de structuur en het proces. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Daarnaast kun je bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, perfectionisme of uitstelgedrag. En ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld beperkt gehoor, kunnen wij je helpen om af te studeren. En loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken!

Welke opleidingen?

Wij hebben inmiddels al veel studenten die media studeren mogen begeleiden. O.a. van de volgende opleidingen:

 • Media en Entertainment Management (MEM)
 • Media, Informatie en Communicatie
 • International Bachelor Communication and Media
 • Creative Business
 • Nieuwe media en Digitale cultuur
 • Communications and Multimedia Design
 • Communicatiesystemen
 • Professional Master in Media Innovation
 • Film en Audiovisuele Media
 • International Media en Entertainment Management
 • Media en Cultuur
 • Journalistiek en Nieuwe Media

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Jouw scriptiecoach begeleidt studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Wil je direct hulp bij je scriptie?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is koppelen we je meteen met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je snel verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.