Leisure & Events Management

Scriptiebegeleiding Leisure & Events Management

De opleiding Leisure & Events Management is een internationaal georiënteerde opleiding waarbij je aan de slag gaat met het organiseren, plannen, regelen en begeleiden van allerlei evenementen en vrijetijdszaken. Na het afsluiten van je opleiding kun je aan de slag als inkoopmanager, marketingmanager, salesmanager, regiomanager of eventmanager. Vaak ga je aan de slag bij een attractiepark, evenementenbureau of binnen de culturele sector of overheid. De opleiding heeft zeker raakvlakken met vergelijkbare opleidingen als Hospitality & Events Management, Hotel- en Eventmanagement en International Event Management.

Waarmee kunnen we je helpen?

Als je hebt gekozen voor een opleiding Leisure & Events Management dan kun je met je afstudeeronderwerp alle kanten op. Juist het scherp neerzetten van je aanleiding waarbij je uitgaat van het managementprobleem is heel belangrijk. Zo moet je het managementprobleem inside out en outside in benaderen om te komen tot een afgebakende resultaatgerichte onderzoeksdoelstelling. Als dat niet op orde is, ga je verzanden in informatie, dus juist het afbakenen is heel belangrijk.

Onze scriptiebegeleiders kunnen je hierbij helpen en zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring. Zo helpen scriptiebegeleiders Linda Hovestad, Mirjam Goes, Sander Abbes, Frederique de Rooij en Harry Steenkamp je als je Leisure & Events Management studeert en een scriptie gaat schrijven. We helpen je van A tot Z, van het schrijven van je onderzoeksvoorstel tot je scriptie en het analyseren van je resultaten. Zo hebben wij ook ervaren onderzoekers in huis die je kunnen helpen bij het transcriberen en coderen van je kwalitatieve resultaten. Of juist het verwerken van je kwantitatieve data in een statistiekprogramma als SPSS.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend. Een overzicht van al onze locaties waar we op locatie begeleiden vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Mirjam Goes

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven van je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Zelf…

Volledig profiel van: Mirjam Goes

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Harry een studie…

Volledig profiel van: Harry Steenkamp

Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Daarnaast…

Volledig profiel van: Linda Hovestad