Integrale Veiligheidskunde

Scriptiebegeleiding Integrale Veiligheidskunde

De opleiding Integrale Veiligheidskunde (of Integrale Veiligheid, Integrale Veiligheidskunde en Security Management) is een brede opleiding waarmee je meerdere kant op kunt gaan als je gaat afstuderen. Zo kun je kiezen voor bestuurlijk advies of governance, maar ook onderwerpen als rampenbestrijding, crisismanagement of cyber security kunnen een insteek zijn. En dan kun je daarin ook nog verschillende invalshoeken kiezen, zo kun je kiezen voor een projectplan of een verbeterplan, maar je kunt ook een meer juridische kant kiezen voor je scriptie.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je gaat afstuderen en een scriptie gaat schrijven over Integrale Veiligheidskunde kan het fijn zijn om met een inhoudelijke scriptiebegeleider te kunnen sparren met affiniteit met jouw onderwerp.  Bijvoorbeeld als je je onderwerp moet afbakenen vanuit de juiste aanleiding en probleemstelling, maar ook als je hulp nodig hebt bij de theorie en/of de onderzoeksmethode. Onze scriptiebegeleiders zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt.Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring. Zo helpen scriptiebegeleiders Rieks Broersma en Harry Steenkamp je als je Integrale Veiligheidskunde studeert.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Harry een studie…

Volledig profiel van: Harry Steenkamp