Scriptiebegeleiding hospitality management

Studeer je hospitality management of hospitality & event management en ga je binnenkort afstuderen? Met deze opleiding kun je veel kanten op. Zo kun je na je studie aan de slag als hotelmanager, communicatiemedewerker, inkoopmanager of organisator van congressen, beurzen en andere grote evenementen. Gedurende jouw opleiding heb je brede vakkennis opgedaan. Daardoor kun je in de praktijk ook veel kanten open met jouw afstudeeropdracht. De vraag is dan ook, wat ga je kiezen als afstudeeronderwerp en hoe zorg je dat je het commerciële probleem of managementprobleem boven water krijgt. Want dat is essentieel bij je afstudeeropdracht. Je moet jouw opdracht goed afbakenen en vervolgens zowel vanuit de interne als externe situatie onderbouwen als onderzoeken. Een aantal van onze scriptiebegeleiders beschikken over kennis en relevante werkervaring binnen de hospitality, hotel en event management sector. Wij hebben daarom al veel studenten geholpen die hospitality of hotel management studeren o.a. van Hogeschool TIO, EuroCollege, ROC, Notenboom, Scheidegger, Linnartz, Saxion, NTI, Hotelschool The Haque en NHL Stenden.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij helpen je als je gaat beginnen met je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak en als je het lastig vindt om jouw probleemstelling goed op papier te zetten. Of als je het lastig vindt om tot de juiste hoofdvraag en deelvragen te komen. Ook helpen wij je bij je theoretisch kader, welke modellen of theorieën passen bij jouw probleemstelling? En tot slot kijken we ook mee naar je onderzoeksmethodologie.

Jouw scriptiecoach helpt jou ook als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen als je bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer ziet en echt hulp wil met de structuur en het proces. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Daarnaast kun je bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, perfectionisme of uitstelgedrag. En ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld beperkt gehoor, kunnen wij je helpen om af te studeren. En loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken!

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Jouw scriptiecoach begeleidt studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.

Hoe werken wij?

Nadat je een gratis adviesgesprek hebt aangevraagd neemt Jouw scriptiecoach binnen één werkdag contact met je op. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kan helpen. Ook bespreken we hoe je geholpen wilt worden. Je kunt kiezen voor online scriptiebegeleiding of scriptiebegeleiding op locatie. Bij online scriptiebegeleiding krijg je feedback in je document en communiceer je via e-mail, Skype of telefonisch. Maar soms heb je extra hulp nodig en dan is het handiger om op locatie af te spreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.