Geschiedenis

Scriptiebegeleiding Geschiedenis

Bij de opleiding Geschiedenis leer je historische verschijnselen te analyseren in hun politieke, sociaaleconomische en culturele context. Ook kun je snel en adequaat basismateriaal opsporen dat je nodig hebt om een (historisch) vraagstuk op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan de vraag hoe de conflicten tussen bepaalde culturen hebben kunnen ontstaan of hoe oorlog ontstaat. Het doen van bronnen en literatuuronderzoek maakt een groot deel uit als je een scriptie gaat schrijven.

Wij kunnen je helpen bij het formuleren van een afgebakende onderzoeksdoelstelling en de juiste hoofd- en deelvragen, maar ook met het bronnen en literatuuronderzoek. Onze scriptiebegeleiders zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.