Scriptiebegeleiding Communication & multimedia design

Als je Communication & multimedia design studeert dan is de kans dat je een ontwerpscriptie schrijft, bijvoorbeeld voor een nieuwe website of App. De vraag van je opdrachtgever kan bijvoorbeeld zijn ‘Ontwikkel een nieuwe website’. Maar waarom wil je opdrachtgever een nieuwe site? Zit het probleem in de conversie of trekt de huidige site onvoldoende bezoekers? Door goed concreet te maken wat de vraag is van jouw opdrachtgever kun je ook gericht onderzoek doen bij de doelgroep. Hier kunnen wij je bij helpen. Wij hebben inmiddels al veel studenten geholpen van o.a. Hogeschool van Amsterdam (HVA), Hogeschool Utrecht, de Haagse Hogeschool, Avans en NHTV.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Onze scriptiebegeleiders zijn expert als het gaat om marketing en communicatie en kunnen jou helpen met verschillende invalshoeken. Vaak begint een soepel scriptietraject met het juist formuleren van het probleem en de aanleiding. Als je dit meteen goed doet aan het begin van je scriptietraject, voorkom je dat je verzand in bergen informatie. Welk probleem is nog niet onderzocht? Waarom wil jouw opdrachtgever die App of nieuwe website? Op welke doelgroep moet je je richten? Onze scriptiebegeleiders kunnen je hierbij helpen. Wij zijn gedurende jouw afstudeertraject jouw inhoudelijke sparringpartner.

Jouw scriptiecoach helpt jou als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen als je bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer ziet en echt hulp wil met de structuur en het proces. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Daarnaast kun je bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, perfectionisme of uitstelgedrag. En ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld beperkt gehoor, kunnen wij je helpen om af te studeren. En loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken!

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Jouw scriptiecoach begeleidt studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.