Scriptiebegeleiding bij Commerciële Economie

Volg je een opleiding Commerciële Economie? Gedurende je opleiding heb je geleerd hoe je de wensen en behoeften van de klanten van jouw opdrachtgever kunt vertalen naar verkoop- en marketingactiviteiten. Toch blijkt in de praktijk marketing een heel breed begrip te zijn. Ga je bijvoorbeeld een nieuw concept ontwikkelen? Of slaat een bepaald productportfolio niet aan en weet je opdrachtgever niet waardoor dit komt? Wat ga je onderzoeken? Wij helpen jou met het juiste onderwerp en ook hoe je deze afbakent zodat je voorkomt dat je verzand in informatie!

Waar kan Jouw scriptiecoach jou bij helpen?

Als je Commerciële Economie studeert dan is de kans dat je een (online) marketingstrategie of marketingplan gaat schrijven als afstudeeropdracht groot. Onze scriptiebegeleiders zijn expert als het gaat om marketing en communicatie en kunnen jou daarom helpen met verschillende invalshoeken. Zo kunnen wij je ook helpen als je bijvoorbeeld een merkpositionering hebt gekozen als eindopdracht. Daarnaast beschikken onze scriptiebegeleiders over de benodigde relevante werkervaring bij verschillende bedrijven. Hierdoor kunnen zij snel de brug slaan naar het juiste probleem. Zodat jij de verwachtingen in vroegtijdig stadium goed kunt managen richting jouw opdrachtgever en je opdracht goed kunt afbakenen. Immers, hoe smaller het onderwerp, des te gerichter jij onderzoek kunt doen.

Wij kunnen je helpen bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie. En ook als je scriptie is afgekeurd kun je ons inschakelen om aan de hand van concrete feedback je document aan te passen.  Ieder traject voor scriptiebegeleiding is maatwerk en sluit altijd goed aan bij de fase waarin je jezelf in het scriptietraject bevindt. Je kunt ons daarom zien als jouw sparringpartner, die je helpt om je deadline te halen.

Hoe werkt Jouw scriptiecoach?

Nadat je een gratis adviesgesprek hebt aangevraagd neemt Jouw scriptiecoach binnen één werkdag contact met je op. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kan helpen. Ook bespreken we hoe je geholpen wilt worden. Je kunt kiezen voor online scriptiebegeleiding of scriptiebegeleiding op locatie. Bij online scriptiebegeleiding krijg je feedback in je document en communiceer je via e-mail, Skype of telefonisch. Maar soms heb je extra hulp nodig en dan is het handiger om op locatie af te spreken.

Vraag direct jouw gratis adviesgesprek aan

Wil jij hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Wij nemen snel (vaak al dezelfde dag, maar uiterlijk binnen één werkdag) contact met je op. Vervolgens kunnen we bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kunnen helpen. Wij werken met een team van ervaren scriptiebegeleiders. En als je hulp wilt bij je onderzoeksmethodologie, kwalitatief of kwantitatief onderzoek of juist hoe je jouw resultaten kunt verwerken in SPSS, dan kunnen onze begeleiders je ook op weg helpen!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Hulp bij je scriptie Commerciële economie?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is koppelen we je meteen met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je snel verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.