Scriptiebegeleiding Bedrijfskunde

Je volgt een opleiding Bedrijfskunde en gaat binnenkort afstuderen? En je zoekt een sparringpartner of steuntje in je rug om op tijd af te studeren? Wij hebben meerdere scriptiebegeleiders met een bedrijfskundige achtergrond. Naast dat ze zelf hun master hebben afgerond, beschikken ze ook over de benodigde relevante werkervaring. Ideaal dus om te sparren over bijvoorbeeld je onderwerp of je aanpak. Wij begeleiden HBO en WO studenten met Bedrijfskunde van iedere opleiding, ook kunnen we je helpen als je Bedrijfskunde MER of Technische bedrijfskunde studeert.

Je studeert HBO Bedrijfskunde

De HBO bacheloropleiding Bedrijfskunde leert je hoe je bedrijfskundige vraagstukken in kaart brengt en oplost. Als bedrijfskundige verbeter je bedrijfsprocessen vanuit verschillende invalshoeken en belangen. Gedurende jouw opleiding heb je de kennis en vaardigheden opgedaan om bedrijfsprocessen beter te begrijpen, in kaart te brengen, te analyseren en te optimaliseren.

Vaak wordt je door bedrijven als je gaat afstuderen dan ook met open armen ontvangen. Zeker vandaag de dag, waarbij het efficiënt inrichten van processen een steeds grotere rol gaat spelen in het onderscheidend vermogen van deze organisaties. Maar daarentegen kun je daarom ook veel kanten op met jouw studie. Wat is de focus van jouw opdrachtgever? Wil deze zijn operationele kosten verlagen of juist de klanttevredenheid vergroten. Welk proces ga je in kaart brengen en hoe baken je goed af? Want vaak is een proces gekoppeld aan meerdere interne bedrijfsprocessen en heeft jouw advies ook betrekking op deze processen.

Door goed te sparren met jouw scriptiebegeleider kom je tot een afgebakend onderwerp zodat je gericht jouw onderzoek kunt uitvoeren. Onze begeleiders kunnen je ook helpen met het vormgeven van je onderzoek, zoals desk research en kwalitatief of kwantitatief onderzoek.

Je doet een master Bedrijfskunde

Als je een Master Bedrijfskunde volgt aan de universiteit houdt je je ook bezig met het vormgeven en managen van bedrijfsprocessen, alleen speelt hier de omgeving ook een grote rol. Tegenwoordig opereren bedrijven immers in een omgeving die gekenmerkt wordt door snel opvolgende technologische, economische, sociale, en politieke ontwikkelingen. Gedurende de opleiding Bedrijfskunde kom je in aanraking met alle aspecten die de fundering zijn voor een goed opererende organisatie: Strategie, Marketing, Finance, Management Accounting, Organisatiekunde, HRM, Logistiek en Technologie. Je leert zowel de harde analytische kant (organisaties, processen en financiën) als de zachte kant (mensen en cultuur). Daardoor kun je bij een onderwerp ook alle kanten op en is ook hier de verleiding groot om een heel breed onderzoek te gaan doen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Jouw scriptiecoach helpt jou als je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Hierdoor kan een scriptiecoach van Jouw scriptiecoach jou ook altijd weer op weg helpen als je bijvoorbeeld door de bomen het bos niet meer ziet en echt hulp wil met de structuur en het proces. Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Daarnaast kun je bij ons terecht als je studieproblemen hebt zoals faalangst, dyslexie, perfectionisme of uitstelgedrag. En ook als je een functiebeperking hebt zoals bijvoorbeeld beperkt gehoor, kunnen wij je helpen om af te studeren. En loop je vast met je onderzoeksmethodologie? Geen probleem, ook dan zijn wij er voor je. Wij helpen je bij je kwalitatief of kwantitatief onderzoek en bieden ook SPSS hulp aan. Je kunt dus altijd verder werken!

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Jouw scriptiecoach begeleidt studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend.

Hoe werken wij

Nadat je een gratis adviesgesprek hebt aangevraagd neemt Jouw scriptiecoach binnen één werkdag contact met je op. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kan helpen. Ook bespreken we hoe je geholpen wilt worden. Je kunt kiezen voor online scriptiebegeleiding of scriptiebegeleiding op locatie. Bij online scriptiebegeleiding krijg je feedback in je document en communiceer je via e-mail, Skype of telefonisch. Maar soms heb je extra hulp nodig en dan is het handiger om op locatie af te spreken.

Vraag direct jouw gratis adviesgesprek aan

Wil jij hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Wij nemen snel (vaak al dezelfde dag, maar uiterlijk binnen één werkdag) contact met je op. Vervolgens kunnen we bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kunnen helpen. Wij werken met een team van ervaren scriptiebegeleiders. En als je hulp wilt bij je onderzoeksmethodologie, kwalitatief of kwantitatief onderzoek of juist hoe je jouw resultaten kunt verwerken in SPSS, dan kunnen onze begeleiders je ook op weg helpen!

Hulp bij je scriptie Bedrijfskunde?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is koppelen we je meteen met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je snel verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.