Scriptiebegeleiding Bedrijfseconomie

Bij Bedrijfseconomie bevinden afstudeeronderwerpen zich vaak op het snijvlak van de keten en de processen waarvoor een financiële analyse nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen en optimaliseren van bedrijfsprocessen of producten en diensten van een organisatie. Hierbij is het belangrijk dat je eerst goed inzichtelijk maakt wat je gaat meten en welke norm je hiervoor hanteert. Vervolgens ga je de juiste informatie verzamelen en verwerken. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het formuleren en achterhalen van de juiste probleemstelling. Welk probleem heeft jouw opdrachtgever? Lopen zijn klanten weg? Slaat het product niet goed aan in de markt? Wat is hiervan de oorzaak? Maar ook met het formuleren van de juiste conclusies en het doen van de juiste aanbevelingen.

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van studenten die Bedrijfseconomie studeren. Een aantal van onze scriptiebegeleiders hebben expertise in het werkveld en  kunnen je daarom inhoudelijk goed op weg helpen. Daarnaast beschikken wij ook over ervaren scriptiebegeleiders die jou kunnen helpen met je kwalitatief of kwantitatief onderzoek (o.a. SPSS en STATA). Iedere traject voor scriptiebegeleiding is maatwerk en sluit altijd goed aan bij de fase waarin je jezelf in het scriptietraject bevindt. Je kunt ons zien als jouw sparringpartner, die je helpt om je deadline te halen. Met onze praktische aanpak helpt Jouw scriptiecoach je een scriptie op te leveren die aansluit bij de eisen die gesteld worden door je opleiding. En die ook bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert.

Waar kunnen we je bij helpen?

Je gaat starten

Je gaat binnenkort beginnen met je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of je scriptie. het concretiseren van de onderzoeksvraag of hoe je het onderzoek moet gaan aanpakken. In deze fase is Jouw scriptiecoach jouw sparringpartner die je helpt je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie te structureren. Samen wordt er een outline op papier gezet, ook maken we meteen een planning met al jouw deadlines en inlevermomenten. Je outline is jouw kapstok gedurende het afstuderen en geeft een helder raamwerk van de opbouw van je scriptie. Hierdoor kun jij het overzicht behouden en daarmee de rode draad.

Je bent begonnen

Het kan ook zijn dat je al begonnen bent met je scriptie, maar nauwelijks vorderingen maakt. Omdat je moeite hebt om je gedachten te verwoorden of omdat je steeds zoveel feedback vanuit school ontvangt waardoor je de rode draad kwijt bent geraakt. Of omdat het schrijven van je scriptie gewoon te lang duurt en je de motivatie bent kwijtgeraakt. En soms krijg je ook gewoon geen begeleiding meer vanuit je opleiding. Met behulp van een scriptiebegeleider kun je wel weer stappen zetten. We kijken samen hoe Jouw scriptiecoach je beste kan helpen.

Je moet herkansen

Je hebt te horen gekregen dat je je scriptie moet aanpassen en moet herkansen. Jouw scriptiecoach kijkt samen met jou  naar de feedback die je hebt gekregen van je beoordelaars. Hierbij wordt de focus gelegd op de grootste pijnpunten. Zodat je helder hebt hoe je je scriptie kunt aanpassen. En je alsnog kunt afstuderen. Onze scriptiebegeleiders zijn goed op de hoogte van de eisen die worden gesteld door je opleiding.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Online begeleiding

Bij Jouw scriptiecoach kun je kiezen voor online begeleiding of begeleiding op locatie. Ook een combinatie is mogelijk. Online scriptiebegeleiding betekent dat je opmerkingen ontvangt in je document en dat de communicatie met jouw scriptiebegeleiding via e-mail, telefoon of Skype plaatsvindt. Online scriptiebegeleiding is daarmee erg efficiënt. Geen reistijd, maar direct hulp wanneer jij dat wilt.

Op locatie

Soms heb je specifieke vragen die lastig online te begeleiden zijn. Of je vindt het gewoon fijn om face to face met iemand te kunnen sparren, Scriptiebegeleiding op locatie biedt dan uitkomst. Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding op locatie aan in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg en Eindhoven.

Gratis adviesgesprek

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Wij nemen dan snel contact met je op en bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we jouw scriptieproces kunnen vormgeven.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wil je direct hulp bij je scriptie bedrijfseconomie?

Wil je hulp bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan. Je ontvangt altijd snel een reactie, vaak al binnen een paar uur. In het intakegesprek bekijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke begeleider het beste bij jouw onderwerp past. Ook krijg je direct een inschatting van het aantal uren dat wij verwachten nodig te hebben om je naar de eindstreep te begeleiden. Vervolgens kun je eenvoudig de uren via iDEAL aankopen en als de betaling gelukt is wordt je meteen gekoppeld met jouw scriptiebegeleider. Deze neemt dan snel contact met je op (vaak al dezelfde dag) zodat je vandaaruit verder kunt werken.

Vul je gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.