Bedrijfseconomie

Scriptiebegeleiding Bedrijfseconomie

Tijdens de opleiding Bedrijfseconomie leer je hoe je de financieel-economische bedrijfsvoering van een onderneming kunt voeren en beheersen. Om dit te kunnen, moet je verstand krijgen van de financiële en de administratieve processen in bedrijven. De opleiding heeft veel raakvlakken met het vakgebied Financieel management en Control (bij sommige opleidingsinstanties is deze opleiding ook bekend als Finance & Control).

Bedrijfseconomie is hoe dan ook een zeer brede opleiding, waarmee je veel kanten op kunt. Bij het afstuderen en het schrijven van je scriptie kun je dan ook veel kanten opgaan. Dat is dan ook exact wat wij merken als studenten bij ons aankloppen voor scriptiebegeleiding. Juist het scherp neerzetten van je aanleiding waarbij je uitgaat van het managementprobleem is heel belangrijk. Zo moet je het managementprobleem inside out en outside in benaderen om te komen tot een afgebakende resultaatgerichte onderzoeksdoelstelling. Je hoofdvraag moet ook SMART geformuleerd zijn. Als dat niet op orde is ga je verzanden in informatie, dus juist het afbakenen is heel belangrijk.

Onze scriptiebegeleiders kunnen je hierbij helpen en zijn goed op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt. Bovendien beschikken zij over relevante werkervaring. Zo helpen scriptiebegeleiders Martin Danko, Lisette Joziasse en Harry Steenkamp je als je Bedrijfseconomie studeert. Ook kunnen we je helpen als je vastloopt op de literatuur en theorie, de hoofd- en deelvragen en de onderzoeksmethode. En we kunnen we je helpen bij het verwerken van je onderzoeksresultaten. Daarnaast hebben wij ook ervaren onderzoekers in huis die je kunnen helpen bij het transcriberen en coderen van je kwalitatieve resultaten. Of juist het verwerken van je kwantitatieve data in een statistiekprogramma als SPSS.

Scriptiebegeleiding online of op locatie

Wij begeleiden studenten online of op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Ook dat kan! Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider, bijvoorbeeld bij je werkgever, de campus van je opleiding of de bibliotheek. Ook spreek je af met je scriptiecoach wanneer je afspreekt, dit kan in overleg ook gedurende werktijd of juist na werktijd of in het weekend. Een overzicht van al onze locaties waar we op locatie begeleiden vind je op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw Scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Scriptiebegeleider Harry Steenkamp is een ervaren scriptiecoach die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je scriptie of je herkansing. Zelf heeft Harry een studie…

Volledig profiel van: Harry Steenkamp

Martin Danko

Martin Danko

Martin Danko is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van de scriptie of een herkansing. Als strategische…

Volledig profiel van: Martin Danko