Scriptiebegeleiding in Zwolle

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Zwolle

In Zwolle bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is ideaal want het scheelt veel reistijd, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen en je kunt ook echt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om elkaar face to face te spreken. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Onze voorkeur gaat uit naar een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden zoals bijvoorbeeld de campus van je opleiding of de bibliotheek.

Voor welke opleidingen?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Onze scriptiebegeleiders hebben veel ervaring met studenten van o.a. NHL Hogeschool, Windesheim en de katholieke Pabo Zwolle. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar concrete scriptiebegeleiding. Zo helpen wij je op weg als je gaat beginnen met je onderzoeksvoorstel of scriptie, maar ook als je bent vastgelopen en niet weet hoe je weer structuur moet aanbrengen of het lastig vindt om de feedback die je hebt gekregen op je document goed te verwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.