Scriptiebegeleiding in Utrecht

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Utrecht

Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding aan in de regio Utrecht. Bij ons kun je zowel terecht voor scriptiebegeleiding op locatie als voor online scriptiebegeleiding. Scriptiebegeleiding op locatie bieden we o.a. aan in Utrecht en Amersfoort. Waar je precies afspreekt bepaal je in overleg samen met je scriptiebegeleider. Naast dat we scriptiebegeleiding op locatie aanbieden behoort ook online scriptiebegeleiding tot de mogelijkheden. Wil je snel schakelen, dan is dit wellicht iets voor jou!

Online begeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. In overleg bepalen we de vorm van begeleiding en de frequentie. Er is altijd wel een oplossing die bij je past.

Voor wie?

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding en hebben veel ervaring met studenten die studeren aan o.a. de volgende scholen:

  • Christelijke Hogeschool Windesheim
  • Fontys Hogeschool
  • Hanzehogeschool Groningen
  • HKU
  • Hogeschool Tio
  • Hogeschool Utrecht
  • Schouten & Nelissen University
  • Tilburg University
  • Universiteit Utrecht

Waarmee kunnen wij jou helpen?

De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten die gaan starten of al gestart zijn met het schrijven van hun scriptie. Onze scriptiebegeleiders kunnen jou helpen wanneer je gaat beginnen met het schrijven van je scriptie maar ook wanneer je al bent begonnen en vastloopt. Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring en zijn daarnaast op de hoogte van alle eisen die jouw opleiding daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen die jouw opleiding stelt.

Naast dat onze scriptiebegeleiders jou helpen bij het schrijven van je scriptie kunnen wij ze je ook helpen bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en onderzoeksmethodologie en bij de analyse in een statisch programma zoals SPSS.

Onze scriptiebegeleiders in Utrecht

Onze scriptiebegeleiders staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt bij het schrijven van je scriptie. Ze hebben jarenlange ervaring met het geven van scriptiebegeleiding en weten wat er komt kijken bij het schrijven van een scriptie en aan welke eisen je scriptie moet voldoen. Daarnaast kunnen zij dankzij hun relevante werkervaring in het werkveld een goede brug slaan tussen jouw scriptie, de eisen van je opleiding en de wensen van je opdrachtgever.

Judith van Amerongen, Kamilla Neplenbroek, Marguérite van der Laan, Ronald Jans, Linda Hovestad en Maarten Lems staan voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Jouw scriptiecoach biedt? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.