Scriptiebegeleiding in Noord-Brabant in Den Bosch, Tilburg, Breda, Bergen op Zoom en Eindhoven

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Noord-Brabant

Woon of studeer je in de regio Noord-Brabant? Dan is de scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach wellicht iets voor jou. In de regio Noord-Brabant bieden wij online begeleiding aan of begeleiding op locatie. Online begeleiding kan geschieden via verschillende kanalen. Per telefoon, skype of per e-mail sparren met je scriptiebegeleider behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk dat je scriptiebegeleider opmerkingen in je document plaatst. Wil je liever in real-life sparren met je scriptiebegeleider? Dan is scriptiebegeleiding op locatie misschien iets wat beter bij je past. We begeleiden o.a. op locatie in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Bergen op Zoom en Breda. Waar je precies afspreekt op locatie stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider.

Onze scriptiehulp in Noord-Brabant

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding. Wij hebben veel ervaring met het bieden van begeleiding aan studenten van o.a. de volgende scholen.

  • Avans Hogeschool
  • Avans+
  • Fontys Hogeschool
  • HAS Hogeschool
  • Hogeschool TIO
  • Tilburg University
  • Hogeschool Notenboom
  • NHTV
  • Universiteit Eindhoven

Volg je een opleiding aan een andere hogeschool of universiteit dan ben je uiteraard ook welkom!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Jouw scriptiecoach kan je scriptiebegeleiding bieden wanneer je net begonnen bent met het schrijven van je scriptie of wanneer je vastloopt. Bijvoorbeeld wanneer je feedback hebt gekregen op jouw document of als je inhoudelijke ondersteuning zoekt bij een specifiek onderwerp. Daarnaast kunnen we je helpen om al je to-do’s op een rijtje te krijgen en zijn we er ook voor je wanneer je hulp zoekt bij bijvoorbeeld het aanbrengen van structuur in je scriptie.

Wij kunnen je ook helpen bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en onderzoeksmethodologie en daarnaast kunnen we je ook helpen bij de analyse in een statisch programma zoals SPSS.

Heb je een leerprobleem? Herken je bij jezelf bijvoorbeeld dat je altijd gaat uitstellen, vastloopt op je perfectionisme en daardoor misschien angst hebt om te falen of dat je moeite hebt om je te concentreren en daardoor hele dagen hard werkt en uiteindelijk niets op papier hebt gezet? Ook dan helpen wij je verder.

Onze scriptiebegeleiders in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een scriptiebegeleider in de provincie Noord-Brabant? De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach staan voor je klaar. Ze hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie. Je kunt kiezen voor online scriptiebegeleiding, maar ook begeleiding op locatie is mogelijk. Birgit van Veghel, Mirjam Goes en Lisette Joziasse staan voor je klaar om jou naar de eindstreep te begeleiden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je direct hulp? Vul dan direct onderstaand formulier in en vraag een gratis adviesgesprek aan! We plannen graag een gratis adviesgesprek in zodat we rustig kunnen bespreken waar we je mee kunnen helpen.